Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Mike Ness των Social Distortion διαγνώστηκε με καρκίνο

Written by on 8 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ο Mike Ness υποβλήθηκε σε εγχείριση και θα ξεκινήσει ακτινοθεραπείες – Οι Social Distortion ακυρώνουν την καλοκαιρινή περιοδεία τους

Ο Mike Ness, ο τραγουδιστής του αμερικανικού punk rock συγκροτήματος Social Distortion, αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο στις αμυγδαλές.

Ο 61χρονος τραγουδιστής εξήγησε σε μία ανάρτησή του στο Instagram ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στις αμυγδαλές σε πρώτο στάδιο, ενώ οι Social Distortion βρισκόταν στη διαδικασία της προετοιμασίας για την ηχογράφηση του νέου τους άλμπουμ.

Ο Mike Ness ανέφερε επίσης ότι συνέχισε να κάνει ηχογραφήσεις με το συγκρότημα «μέχρι την τελευταία ημέρα πριν από την εγχείρηση», καθώς «αισθανόταν αρκετά καλά».

Διαφήμιση

«Η ανάρρωση από το χειρουργείο είναι μία διαδικασία που προχωρά μέρα με τη μέρα και σε τρεις εβδομάδες ξεκινάμε την ακτινοθεραπεία και αυτή θα είναι μάλλον η τελευταία θεραπεία που θα χρειαστώ», πρόσθεσε.

«Η ομάδα των γιατρών είναι σίγουρη ότι μόλις τελειώσω με αυτή τη θεραπεία, θα μπορέσω να ξεκινήσω τη διαδικασία της επούλωσης και της ανάρρωσης. Αναμένουμε να αναρρώσω πλήρως και ότι θα μπορέσω να ζήσω μία μακρά και παραγωγική ζωή», συνέχισε.

Στη συνέχεια, ο Mike Ness επιβεβαίωσε ότι οι Social Distortion ακυρώνουν την καλοκαιρινή περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική προκειμένου να του προσφερθεί ο κατάλληλος χρόνος για να αναρρώσει.

Social Distortion
Social Distortion

Επίσης, οι Social Distortion αναβάλλουν την κυκλοφορία του επερχόμενου όγδοου άλμπουμ τους, χωρίς να μοιράζονται περισσότερες λεπτομέρειες.

«Σας υπόσχομαι ότι θα κυκλοφορήσει και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας», ανέφερε ο Mike Ness για την καθυστέρηση του άλμπουμ.

«Θα το ξεπεράσουμε αυτό», σχολίασε ο Mike Ness, ολοκληρώνοντας την ανάρτησή του.

Το punk συγκρότημα Bad Religion δήλωσε την υποστήριξή του στον τραγουδιστή των Social Distortion γράφοντας στην ανάρτηση: «Ναι! Θα τα καταφέρεις!»

Ο Travis Barker εξέφρασε επίσης την υποστήριξή του στον Mike Ness κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας με μία λιτή ανάρτηση στο Twitter.

Η καλοκαιρινή περιοδεία των Social Distortion επρόκειτο να ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου από το Canby του Όρεγκον και το συγκρότημα θα συνέχιζε τα ταξίδια του μέχρι τις 9 Αυγούστου, κλείνοντας τις συναυλίες του στο Tucson της Αριζόνα.

Το τελευταίο άλμπουμ των Social Distortion ήταν το «Hard Times and Nursery Rhymes» που κυκλοφόρησε το 2011.



[ad_2]

Source link