Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ο Mark F. Angelo ζωντανεύει ξανά το «No Scrubs» των TLC

Written by on 15 Δεκεμβρίου 2019


Ετοιμαστείτε για μία βουτιά στα ’90s.

Ο Mark F. Angelo διασκευάζει το «No Scrubs» των TLC.

Το «No Scrubs» από το αμερικανικό R&B γυναικείο μουσικό συγκρότημα TLC αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των ’90s όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αλλά διεθνώς, παραμένοντας τότε στην θέση #1 του Billboard Hot 100 επί σειρά εβδομάδων.

Οι TLC σχηματίστηκαν το 1990 στην Ατλάντα της Τζόρτζια, και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η ονομασία τους προέρχεται από τα προσωνύμια των αρχικών μελών του συγκροτήματος, τις Tionne «T-Boz» Watkins, Lisa «Left Eye» Lopes και Rozonda «Chilli» Thomas.

Η μπάντα ηχογράφησε τέσσερις πλατινένιους δίσκους συμπεριλαμβανομένου του «Crazy Sexy Cool» (1994), που παραμένει ο μοναδικός δίσκος γυναικείου συγκροτήματος στην ιστορία που έγινε διαμαντένιος στις ΗΠΑ.

Ο αγαπημένος μας Έλληνας Dj και μουσικός παραγωγός Mark F. Angelo, μετά το remake του «Sing», συνεργάζεται με την εντυπωσιακή Βρετανίδα καλλιτέχνιδα Yinka Williams, ζωντανεύοντας ξανά αυτή την τεράστια επιτυχία του «No Scrubs».

Το «No Scrubs» είναι πολύ κοντά στην αρχική του εκτέλεση, ωστόσο σε σύγχρονο ήχο με reggaeton στοιχεία στο background που συνδυάζονται υπέροχα με τη δυναμική pop soul φωνή της Yinka Williams.

Το «No Scrubs» του Mark F. Angelo με τη φωνή της Yinka Williams κυκλοφορεί από την Planetworks.



Source link