Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Maluma παρουσιάζει το νέο single «Cositas de la USA»

Written by on 21 Ιανουαρίου 2022

[ad_1]

Ένα δώρο του Maluma στους θαυμαστές του.

Ο Maluma υποδέχεται το 2022 κυκλοφορώντας το νέο τραγούδι και music video «Cositas de la USA».

Ο τίτλος του τραγουδιού αναφέρεται στα δώρα που φέρνει κανείς στους αγαπημένους του στη χώρα καταγωγής του από μία επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Maluma έχει γράψει το «Cositas de la USA» μαζί με τους Edgar Barrera, Andres Uribe, René Cano, Kevin Mauricio Jiménez (Kevin ADG), Bryan Snaider Lezcano (Chan El Genio) y Justin Quiles, ενώ την παραγωγή του τραγουδιού υπογράφουν οι τακτικοί συνεργάτες του The Rude Boyz (Kevin ADG & Chan El Genio).

Το μουσικό βίντεο για το «Cositas de la USA» γυρίστηκε στο Μεντεγίν της Κολομβίας με σκηνοθέτη τον Harold Jimenez και παραγωγό την Veronica Velez των 36 Grados.

Με μια ρετρό και πολύχρωμη εικόνα, το βίντεο ακολουθεί τον Maluma καθώς επισκέπτεται στα δωμάτιά τους διαφορετικές γυναίκες που μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο, έχοντας πάντα μαζί του πολλά δώρα.

Maluma - Mama Tetema (Official Video)

Χωρίς αμφιβολία, το «Cositas de la USA» θα είναι ένα από τα τραγούδια που το κοινό θα περιμένει να ακούσει στην επερχόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία του Maluma.

Το πρόγραμμα του ευρωπαϊκού σκέλους της περιοδείας του Maluma περιλαμβάνει μία στάση στην Αθήνα και στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ στις 2 Μαρτίου.

Στη συνέχεια, ο Maluma θα επιστρέψει στην πατρίδα του, την Κολομβία, για να δώσει μία μεγάλη συναυλία με τίτλο «Medallo en el Mapa» στο ποδοσφαιρικό στάδιο «Estadio Atanasio Girardot» του Μεντεγίν στις 30 Απριλίου.

Εκτός από ένα καταπληκτικό σόου, οι θαυμαστές του Maluma έχουν επίσης τη δυνατότητα να δουν τον καλλιτέχνη να ποζάρει με τις τελευταίες τάσεις στην ανδρική μόδα.

Η Versace ανακοίνωσε χθες ότι ο Maluma είναι το πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της ανδρικής συλλογής για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022. Προσιτός αλλά και ταυτόχρονα άμεσα εμβληματικός, ο Maluma φωτογραφίζεται για τις ανάγκες της καμπάνιας μαζί με τον σκύλο του, Buda. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.

[ad_2]

Source link