Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Maluma κυκλοφορεί το νέο Single και Music Video «Hawái»

Written by on 29 Ιουλίου 2020

[ad_1]

Καινούργιο τραγούδι από τον Maluma.

Ο Maluma, το παγκοσμίου φήμης είδωλο της latin μουσικής, μόλις κυκλοφόρησε το νέο hot single του με τίτλο «Hawái» μαζί με ένα μοναδικό video clip.

Το μελωδικό hit φέρει τις υπογραφές του Maluma, του Keityn, του Edgar Barrera και του Bull Nene, ενώ παραγωγή του τραγουδιού έχουν κάνει οι Rude Boyz.

Το «Hawái» διηγείται μέσα από τους στίχους μία κλασική ιστορία ενός μοντέρνου χωρισμού στην εποχή των social media, όπου δεν είναι πάντα η αλήθεια όσα δημοσιεύει κανείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή το πως παρουσιάζει τον εαυτό του στο διαδίκτυο.

Το music video που συνοδεύει το ο «Hawái» είναι μία δραματική ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε στο Μαϊάμι από τον γνωστό σκηνοθέτη Jessy Terrero των Cinema Giants.

Το σενάριο, το οποίο το έγραψε ο ίδιος ο Maluma, δείχνει τον καλλιτέχνη να περνάει από μια έντονη εναλλαγή συναισθημάτων και καταστάσεων μετά το δραματικό τέλος μίας σχέσης.

Το «Hawái» κυκλοφορεί από την Panik Records και τη Sony Music και είναι ένα από τα τραγούδια του επερχόμενου δίσκου «Papi Juancho» του Κολομβιανού αστέρα, που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Στις 23 Σεπτεμβρίου ο Maluma θα δώσει (αν το επιτρέψουν οι συνθήκες) μια εκρηκτική συναυλία στη Θεσσαλονίκη και στο «PAOK Sports Arena», ενώ η πολυαναμενόμενη συναυλία του στην Αθήνα και στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ μετατίθεται για τις 21 Ιουνίου 2021.

 

[ad_2]

Source link