Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Maluma γιορτάζει την Ημέρα της Γης με το «Rumba (Puro Oro Anthem)»

Written by on 20 Απριλίου 2021

[ad_1]

Ένα τραγούδι που εκπέμπει την ίδια φωτεινή ενέργεια με τον Ήλιο.

Ο Maluma εξέπληξε τους θαυμαστές του κυκλοφορώντας ένα ολοκαίνουργιο single με τίτλο «Rumba (Puro Oro Anthem)» για να γιορτάσει την επικείμενη Ημέρα της Γης και τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού που πλησιάζουν.

Το reggaeton τραγούδι με επιρροές από τη μουσική της Καραϊβικής είναι συνεργασία με την μπύρα «Michelob Ultra Pure Gold», την πρώτη οργανική lager της μάρκας που παρασκευάζεται με 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας από ηλιακή ενέργεια και η κυκλοφορία του συμπίπτει με τον εορτασμό της Ημέρας της Γης στις 22 Απριλίου.

«Έχω συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στον κόσμο, αλλά ποτέ άλλοτε με ένα αστέρι που κυριολεκτικά δεν είναι από αυτόν τον κόσμο», ανέφερε ο Maluma σχετικά με την μπύρα που δημιουργείται με τη χρήση ηλιακής ενέργειας.

«Διασκέδασα τόσο πολύ στη συνεργασία μου με τη Michelob Ultra Pure Gold για την ηχογράφηση αυτού του ύμνου και μου αρέσει που υποστηρίζει τη βιωσιμότητα, η οποία είναι ένα τεράστιο πάθος μου. Ελπίζω πραγματικά ότι ο κόσμος θα απολαύσει το “Rumba (Puro Oro Anthem)” και θα μας συναντήσει σε αυτήν τη γιορτή με μια Pure Gold στο χέρι», συνέχισε.

Αν ακούσετε προσεκτικά, το «Rumba», ένα τραγούδι σε παραγωγή των MadMusick και Edgar «Edge» Barrera, θα ακούσετε τους βρυχηθμούς του Ηλίου.

Maluma

Το επίσημο music video του single θα κυκλοφορήσει στο κανάλι του Maluma στο YouTube την Πέμπτη 22 Απριλίου.

«Στη φετινή Ημέρα της Γης ανυπομονούμε να γιορτάσουμε τη δέσμευσή μας μαζί με τον μακροχρόνιο συνεργάτη μας, Maluma, που συμμερίζεται το πάθος μας για τη φύση και τη βιωσιμότητα», δήλωσε ο Ricardo Marques, αντιπρόεδρος της Michelob Ultra.

Εκτός από την ηλιακή ενέργεια και την ενίσχυση της δέσμευσης να επιτύχει τους στόχους αειφορίας μέχρι το 2025, η ζυθοποιία Anheuser-Busch έχει επενδύσει σε άλλες μορφές ανανεώσιμης ηλεκτρικής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της αιολικής ενέργειας και πρόσφατα ανακοίνωσε ότι 100 εκατομμύρια δολάρια από τις σχεδιαζόμενες επενδύσεις 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων της εταιρείας για τα επόμενα δύο χρόνια θα διατεθούν σε πρωτοβουλίες αειφορίας.

Για να γιορτάσουν περαιτέρω τη συνεργασία τους, η μάρκα μπύρας και ο Κολομβιανός καλλιτέχνης θα χαρίσουν μέσω των κοινωνικών δικτύων δίσκους βινυλίου χρυσού χρώματος περιορισμένης έκδοσης με το «Rumba (Puro Oro Anthem)».

[ad_2]

Source link