Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Machine Gun Kelly επιστρέφει στη rap με το «Taurus» – Hit Channel

Written by on 24 Νοεμβρίου 2022

[ad_1]

Ο Machine Gun Kelly επιστρέφει στις ρίζες του.

Ο Machine Gun Kelly κυκλοφορεί το ομότιτλο τραγούδι της νέας ημι-αυτοβιογραφικής ταινίας του «Taurus» με τη συμμετοχή της Naomi Wild.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Machine Gun Kelly, ο οποίος εμφανίζεται με το πραγματικό του όνομα, Colson Baker. Υποδύεται έναν ανερχόμενο αλλά προβληματικό μουσικό, με το όνομα Cole Taurus, που αναζητά ακατάπαυστα την έμπνευση για να ηχογραφήσει το επόμενο τραγούδι του.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του «Taurus» υπογράφει Tim Sutton’s (Donnybrook, Dark Night), ενώ εκτός από τον Machine Gun Kelly, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Maddie Hasson («Malignant», «We Summon The Darkness»), Demetrius «Lil Meech» Flenory («BMF»), Ruby Rose, Scoot McNairy («Argo», «Halt and Catch Fire»), Lil Tjay και Naomi Wild.

Η ταινία έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, με τον Machine Gun Kelly να παραλαμβάνει πολλά σημαντικά βραβεία από την κινηματογραφική βιομηχανία, όπως το Βραβείο Spotlight στο Newport Beach Film Festival Honors, το Βραβείο Discovery στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Ντιέγκο και το Βραβείο Spotlight στο SCAD Savannah Film Festival.

Σε συνέντευξή του στο Variety, ο Machine Gun Kelly δήλωσε ότι στράφηκε στον εαυτό του για να αντλήσει έμπνευση για την ταινία, ειδικά για ορισμένα από τα πιο σκοτεινά στοιχεία της.

«Σε αυτή την πλευρά του εαυτού μου ένιωθα πάντα πιο άνετα. Θα προτιμούσα να παρακολουθώ κάποιον (για τον οποίο αυτή η αυτοκαταστροφή) είναι δεύτερη φύση παρά να βλέπω κάποιον ηθοποιό να προσποιείται. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να βλέπεις έναν ηθοποιό να προσποιείται ότι είναι ροκ σταρ. Είναι το χειρότερο», ανέφερε.

Machine Gun Kelly - Billboard Music Awards 2021

Την περασμένη εβδομάδα, στο μουσικό μέτωπο, ο Machine Gun Kelly έλαβε την πρώτη υποψηφιότητα της καριέρας του για Grammy με το τελευταίο άλμπουμ του «Mainstream Sellout», το οποίο είναι το υποψήφιο για το βραβείο του Καλύτερου Rock Άλμπουμ.

Ο Machine Gun Kelly ήταν επίσης μεταξύ των κορυφαίων μουσικών που βοήθησαν στην ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία Grammy 2023 κατά τη διάρκεια μίας ειδικής ζωντανής μετάδοσης που πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοεμβρίου.

Επίσης, συμπεριλήφθηκε στο Time100 Next του 2022, μία λίστα που τιμά τους ανερχόμενους ηγέτες από όλο τον κόσμο που διαμορφώνουν το μέλλον και καθορίζουν την επόμενη γενιά.

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο Machine Gun Kelly κέρδισε στα American Music Awards 2022 το βραβείο για τον Αγαπημένο Rock Καλλιτέχνη.

Όχι μόνο το τολμηρό μοβ κοστούμι του Dolce & Gabbana με καρφιά τράβηξε την προσοχή, αλλά και η συγκλονιστική ομιλία του για τη θέση του στον κόσμο της rock αποδείχθηκε το κερασάκι στην τούρτα. «Υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι στη rock κοινότητα που με αποκάλεσαν τουρίστα, αλλά κάνουν λάθος. Είμαι ροκάς», είπε από το βήμα των βραβείων.

[ad_2]

Source link