Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Lost Frequencies παρουσιάζει το single «Rise»

Written by on 21 Μαρτίου 2021

[ad_1]

Το νέο τραγούδι του Lost Frequencies αντιπροσωπεύει απόλυτα αυτό που έχουμε ανάγκη να ακούσουμε αυτήν τη στιγμή.

Ο Lost Frequencies κάνει μια δυναμική είσοδο στο 2021 με το single «Rise».

Μετά από ένα εξαιρετικό 2020 όπου κυκλοφόρησε το EP «Cup Of Beats» και είχε και την ευκαιρία να εμφανιστεί στην οροφή του Βασιλικού Παλατιού των Βρυξελλών, μία τεράστια τιμή καθώς η πρόσκληση προήλθε από την Βασιλική Οικογένεια της χώρας, ο Lost Frequencies εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Sony Music.

Ένας καλλιτέχνης που μετράει δισεκατομμύρια streams και έχει υπογράψει παγκόσμιες επιτυχίες όπως τα «Are You With Me», «Like I Love You», «Reality» και άλλα τραγούδια, έρχεται να αποδείξει ακόμα μία φορά ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Βελγίου, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.

Το «Rise» έρχεται για να μαγέψει τους ακροατές με τον χαρακτηριστικό ήχο του Lost Frequencies. Συνδυάζει μοναδικές κιθάρες και μια συναισθηματική ερμηνεία με στίχους εμπνευσμένους από το 2021

Το θριαμβευτικό ρεφρέν του «Rise» αντιπροσωπεύει απόλυτα αυτό που έχουμε ανάγκη να ακούσουμε αυτήν τη στιγμή.

Ο Lost Frequencies έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως καλλιτέχνης, με τον αριθμό των streams και των shows του να το αποδεικνύουν.

Έχει ανέβει σε σκηνές όπως αυτές του «Tomorrowland» και του «EXIT Festival» και έχει βραβευθεί ως ο καλλιτέχνης που έχει εμφανιστεί στα περισσότερα φεστιβάλ το 2019, ξεπερνώντας καλλιτέχνες όπως οι The 1975.

Ο Lost Frequencies έχει στο ενεργητικό του και sold out περιοδείες με τα DJ sets του να έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον έχει κυκλοφορήσει remixes για καλλιτέχνες όπως οι LSD (Labyrinth, Sia, Diplo), η Miley Cyrus, η Ellie Goulding και πολλούς άλλους.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link