Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Lil Nas X αποκαλύπτει το νέο single «Holiday» – Δείτε το φουτουριστικό video

Written by on 13 Νοεμβρίου 2020

[ad_1]

Σε ένα φουτουριστικό σκηνικό στα Χριστούγεννα του έτους 2220 διαδραματίζεται το νέο music video του Lil Nas X.

Ο Lil Nas X κυκλοφορεί το νέο single «Holiday».

Ο βραβευμένος με Grammy ράπερ ανήγγειλε την κυκλοφορία του τραγουδιού στις αρχές της εβδομάδες με ένα επικό trailer στο οποίο συμμετείχε ο γνωστός ηθοποιός Michael J. Fox, πρωταγωνιστής της εμβληματικής κινηματογραφικής τριλογίας «Back To The Future».

Το «Holiday» είναι το πρώτο τραγούδι από το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Lil Nas X, καθώς και η πρώτη κυκλοφορία του μετά από το πλατινένιο EP «7» (Ιούνιος 2019).

Το νέο single του 21χρονου τραγουδιστή συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video που σκηνοθέτησε ο ίδιος Lil Nas X μαζί με τον φημισμένο σκηνοθέτη Gibson Hazard.

Το video διαδραματίζεται την Παραμονή των Χριστουγέννων του έτους 2220, και ακολουθεί τον Nas μέσα στο φουτουριστικό εργαστήριό του στο Βόρειο Πόλο, όπου υποδύεται τέσσερις διαφορετικούς χαρακτήρες, ενώ στη συνέχεια ταξιδεύει πάνω από τις ΗΠΑ με ένα έλκηθρο υψηλής τεχνολογίας με ταράνδους – ρομπότ.

Ο Lil Nas X θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το «Holiday» στην πρώτη εικονική συναυλία της παγκόσμιας διαδικτυακής πλατφόρμας Roblox το Σάββατο 14 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια του πρωτοποριακού γεγονότος θα τραγουδήσει επίσης ακόμα περισσότερες επιτυχίες του.

Την παραγωγή του «Holiday», το οποίο κυκλοφορεί από την Columbia Records / Sony Music, έχουν φροντίσει οι Take A Daytrip και Tay Keith.

[ad_2]

Source link