Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο J Balvin γιορτάζει τα γενέθλιά του με το single «7 De Mayo»

Written by on 7 Μαΐου 2021

[ad_1]

Ένα αυτοβιογραφικό τραγούδι από τον J Balvin.

Ο J Balvin κυκλοφορεί το single «7 De Mayo» για να γιορτάσει τα γενέθλιά του και την πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ του «The Boy From Medellín».

Το «The Boy From Medellín», το οποίο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το Amazon Prime Video, συνοψίζει τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή του καλλιτέχνη της reggaeton ενώ ταυτόχρονα καταγράφει μια από τις πιο σημαντικές συναυλίες στην καριέρα του, που πραγματοποιήθηκε στο Μεδεγίν της Κολομβίας και στο «Estadio Atanasio Girardot».

Το κύριο θέμα του «7 De Mayo» είναι ένα ταξίδι στη ζωή του José, όπως είναι το πραγματικό όνομα του τραγουδιστή.

Ξεκινώντας από τη γέννησή του στις 7 Μαΐου 1985, το τραγούδι αφηγείται πώς ήταν η παιδική ηλικία, η εφηβεία και τα νιάτα του, για να φτάσει αργότερα στην είσοδο του στην ωριμότητα, συμβαδίζοντας με την άνοδο της καριέρας του και την επακόλουθη ανάδειξή του σε ίνδαλμα της latin μουσική.

Δείτε επίσης: Ο J Balvin και η σύντροφός του Valentina Ferrer περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Για να δώσει μια πιο προσωπική πινελιά, ο J Balvin χρησιμοποιεί στο «7 De Mayo» την αργκό που χρησιμοποιείται στην πατρίδα του, το Μεδεγίν και αναφέρει τα μέρη όπου πέρασε την παιδική ηλικία του, εικόνες που είχε κατά τη διάρκεια της ζωής του και ανθρώπους που τον συνόδευσαν σε διαφορετικά στάδια της ζωής του, όπως ο φίλος του DJ Pope και η πρώην σύντροφός του Katherine.

Ο αυτοβιογραφικός χαρακτήρας του τραγουδιού ανακλάται και στο music video που σκηνοθέτησε ο José Emilio Sagaró.

Το single «7 De Mayo», το οποίο κυκλοφορεί από τη Universal Music Latino, είναι το τέταρτο κατά σειρά τραγούδι που παρουσιάζει ο J Balvin σε διάστημα τεσσάρων μηνών και ακολουθεί το «Ma’ G», το «Tu Veneno» και το «Otra Noche Sin Ti» σε συνεργασία με τον Khalid.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link