Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ο Farruko κυκλοφορεί το summer anthem «Nazareno» – Hit Channel

Written by on 21 Μαΐου 2022


O Farruko παρουσιάζει το νέο τραγούδι τους.

Ως μία από τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας, ο Farruko συνεχίζει να δημιουργεί μουσική που είναι επίκαιρη και επιδραστική, κάτι που αναδεικνύεται με το νέο τραγούδι του «Nazareno».

Κατά τη διάρκεια της αξιοσημείωτης και διακεκριμένης μουσικής καριέρας του, ο Πορτορικανός αστέρας της urban μουσικής θρύλος αποδεικνύει ότι είναι ένας από τους πιο ευπροσάρμοστους καλλιτέχνες της γενιάς του, δημιουργώντας μουσική που όχι μόνο συμβαδίζει με τις τρέχουσες τάσεις της βιομηχανίας, αλλά και με τα πιστεύω του και τα θετικά μηνύματά του.

Το νέο τραγούδι του, «Nazareno», διακρίνεται από το χαρακτηριστικό ύφος του Farruko και τη χρήση πρωτοποριακών ρυθμών και beats για τη δημιουργία ενός αποτελέσματος που θα κάνει τους πάντες να σηκωθούν από τις θέσεις τους και να χορέψουν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Οι στίχοι του τραγουδιού περιγράφουν την ιστορία ενός ανθρώπου που παρασύρθηκε από έναν χείμαρρο ανεπιθύμητων εξωτερικών επιρροών, ενώ λαχταρούσε κάτι καλύτερο.

Το μουσικό βίντεο για το «Nazareno», στο οποίο τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Mike Ho και την παραγωγή η Cinema Giants, εστιάζει στον Farruko καθώς βρίσκεται σε ένα club, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που ξεφαντώνουν και διασκεδάζουν.

Ο Πορτορικανός ράπερ εμφανίζεται ντυμένος στα λευκά, μία εικόνα που συμβολίζει την αγνότητα, ενώ όλοι γύρω του είναι ντυμένοι σε σκούρα χρώματα. Την παραγωγή του βίντεο επιμελήθηκαν οι Raul Celaya και Jessy Terrero.

«Ουάου. “Nazareno”. Τι βίντεο. Όταν μιλήσαμε με τον Farruko, είπαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό για το “Nazareno”. Κάτι που θα συγκλόνιζε τον κόσμο. Κάτι που θα συγκινούσε τους ανθρώπους… αλλά όχι αυτούς που είναι προσιτοί», σχολιάζει ο Mike Ho.

«Θέλαμε να προσεγγίσουμε αυτούς που η εκκλησία δεν προσεγγίζει. Πηγαίνει μέσα και δείχνει την αλήθεια του τι σημαίνει να ζεις μέσα στην αμαρτία, για να σώσει αυτούς που πρέπει να σωθούν. Αυτό ήθελε να κάνει ο Farruko με αυτό το βίντεο», εξηγεί.

Τον Απρίλιο, ο Farruko κυκλοφόρησε το τραγούδι «My Lova», το οποίο πραγματεύεται το οδυνηρό κενό που νιώθεις όταν το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου δεν είναι πια κοντά σου και τη μοναξιά που αισθάνεσαι όταν περπατάς σε αυτό το μονοπάτι. Μέχρι σήμερα, το τραγούδι έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,36 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και πάνω από 3,29 εκατομμύρια streams συνολικά,

Ο Farruko παρουσίασε για πρώτη φορά το τραγούδι στη σκηνή των Latin American Music Awards 2022 και στη συνέχεια των βραβείων ένωσε τις δυνάμεις του με ένα σύνολο περισσότερων από 30 καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των Black Eyed Peas, του Ozuna, του Prince Royce και άλλων, για μία ιδιαίτερη εκτέλεση του «Where Is The Love?» σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον λαό της Ουκρανίας.

Στις αρχές του 2022, ο πολυβραβευμένος Farruko κατέκτησε το Νο. 1 στο Latin Airplay Chart του Billboard με το τραγούδι «El Incomprendido» με τη συμμετοχή του Victor Cardenas και του DJ Adoni, από το άλμπουμ του «LA 167». Το τραγούδι έχει συγκεντρώσει πάνω από 56,6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και πάνω από 118 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.



Source link