Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ο Elton John συμμετέχει στο νέο Single «Learn To Fly» των Surfaces

Written by on 18 Ιουνίου 2020


Η εμπειρία του Elton John συναντά το ταλέντο των Surfaces.

Μετά την παγκόσμια επιτυχία του τραγουδιού «Sunday Best», το οποίο έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 1 δισεκατομμύριο streams, το ανερχόμενο ντουέτο των Surfaces ενώνει τις δυνάμεις του με τον θρυλικό Elton John στο νέο single «Learn To Fly».

Ο Forrest Frank και ο Colin Padalecki, από τους οποίους αποτελείται το δίδυμο από το Τέξας, ήρθαν σε επαφή με τον Βρετανό καλλιτέχνη μέσω της πλατφόρμας Zoom ελπίζοντας να δημιουργήσουν ένα τραγούδι που βοηθήσει τον κόσμο να μάθει στον κόσμο πώς να πετάει ξανά.

Ο Elton John προτρέπει τους ακροατές να «κρατήσουν ψηλά το κεφάλι, να μην ανησυχούν, γιατί όλα θα πάνε καλά» και προσφέρει τη νότα αισιοδοξίας που όλοι χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας αναταραχής.

Ο Elton και οι Surfaces μας διαβεβαιώνουν ότι μέσω της ομαδικής εργασίας, της ενότητας, της συμπόνιας και της θετικής σκέψης, μπορούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο για όλους.

«Είχα ακούσει το “Sunday Best” για πρώτη φορά στην Αυστραλία και μου άρεσε τόσο πολύ, με εξέπληξε όταν τα παιδιά με προσέγγισαν να τραγουδήσω και να παίξω λίγο πιάνο στο “Learn To Fly”«, δηλώνει ο Elton John.

«Μου άρεσε πολύ το τραγούδι και η παραγωγή στο κομμάτι που μου έστειλαν. Το ηχογραφήσαμε μέσω Zoom στο Λος Άντζελες και ήταν πολύ διασκεδαστικό που δουλέψω σε ένα κομμάτι που δεν είναι δικό μου. Αυτά τα παιδιά είναι καταπληκτικά και είχαμε μία καταπληκτική συνεργασία», προσθέτει.

«Το “Learn To Fly” είναι ένα τραγούδι το οποίο ξεκινήσαμε να γράφουμε πριν από μήνες, αφότου βάλαμε τις τελευταίες πινελιές στο τρίτο μας άλμπουμ “Horizons”. Αφού ηχογραφήσαμε το demo, το τραγούδι γυρνούσε αριστερά και δεξιά και έφτασε στα χέρια του Elton, ο οποίος ήθελε να συμμετάσχει. Μετά από μια σειρά συνομιλιών μέσω Zoom καταφέραμε να το ηχογραφήσουμε μαζί σε καραντίνα», περιγράφουν οι Surfaces.

«Η συνεργασία με τον Elton μοιάζει με την ιδέα ότι κέρδισες Grammy. Ήταν τόσο ενθουσιώδης και δεν θα μπορούσαμε να είχαμε ευχηθεί για μια πιο αβίαστη συνεργασία. Ελπίζουμε ότι αυτό το τραγούδι θα διαδώσει την αγάπη σε μια περίοδο που ο κόσμος θα μπορούσε πραγματικά να χρησιμοποιήσει λίγη αγάπη και ότι θα εμπνεύσει τους ανθρώπους να ανοίξουν τις καρδιές τους», συμπληρώνουν.



Source link