Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ο Eddie Vedder μοιράζεται το νέο single «The Haves»

Written by on 19 Νοεμβρίου 2021


Το δεύτερο τραγούδι από το νέο προσωπικό άλμπουμ του Eddie Vedder.

Ο Eddie Vedder ανακοινώνει ότι το νέο προσωπικό άλμπουμ του με τίτλο «Earthling» θα κυκλοφορήσει από τις Seattle Surf / Republic Records / Universal Music στις 11 Φεβρουαρίου 2021 και παράλληλα παρουσιάζει το καινούργιο single «The Haves».

Το Earthling, η παραγωγή του οποίου έγινε από τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό Andrew Watt, είναι το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Eddie Vedder μετά το «Ukulele Songs» του 2011.

Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο σε Deluxe CD, CD, LP και κασέτα. Το κοινό μπορεί επίσης να αγοράσουν μέσω του Ten Club των Pearl Jam ένα βινύλιο 7 ιντσών περιορισμένης έκδοσης με τα τραγούδια «Long Way» και «The Haves».

Πρόσφατα ο Eddie Vedder παρουσίασε ορισμένα από τα νέα τραγούδια του στο «Ohana Festival», στο οποίο έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες headlining σόλο εμφανίσεις, καθώς και ένα σετ με τους Pearl Jam.

Ο Edder Vedder συνυπέγραψε επίσης το τραγούδι «My Father’s Daughter» για το soundtrack της ταινίας «Flag Day», το οποίο ερμήνευσε η κόρη του, Olivia Vedder, στην πρώτη της δισκογραφική εμφάνιση.

Το soundtrack περιλαμβάνει 13 τραγούδια, μεταξύ των οποίων οκτώ νέες συνθέσεις από τους Eddie Vedder και Glen Hansard και αποτελεί τη μουσική συνοδεία της επιλεγμένης από το Φεστιβάλ των Καννών ταινίας «Flag Day» με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον βραβευμένο με Όσκαρ Sean Penn και πρωταγωνίστρια την κόρη του, Dylan Penn.

Στο «I Am Mine», το νεότερο audiobook της σειράς «Words + Music» του Audible, ο Eddie Vedder μιλά για τη ζωή του στη διασταύρωση της τέχνης, της ευαισθησίας και της αρρενωπότητας.

Είναι χαρακτηριστικά ειλικρινής σχετικά με την πρόκληση του να παραμείνει αληθινός μπροστά στην εκπληκτική επιτυχία και αφηγείται μία συγκινητική ιστορία για τους κινδύνους και τις απολαύσεις της φήμης και της φιλίας, που διακόπτεται από αποκλειστική μουσική παράσταση που περιλαμβάνει νέες εκτελέσεις κλασικών κομματιών τόσο από την προσωπική δισκογραφία του όσο και από το κατάλογο των Pearl Jam.

Στο μεταξύ, οι Pearl Jam αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο του 2022 την περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική, πριν συνεχίσουν τις συναυλίες τους στην Ευρώπη.

Το grunge rock συγκρότημα επρόκειτο να περιοδεύσει στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2021, αλλά οι συναυλίες αναβλήθηκαν λόγω περιορισμών που σχετίζονται με την πανδημία. Το ευρωπαϊκό σκέλος ξεκινά με δύο συναυλίες στο Άμστερνταμ στις 14 και 15 Ιουνίου και θα συνεχιστεί με στάσεις σε Βερολίνο, Ζυρίχη, Φρανκφούρτη, Κοπεγχάγη, Λονδίνο, Παρίσι και άλλες πόλεις, πριν ολοκληρωθεί στις 22 Ιουλίου στην Πράγα.



Source link