Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο DJ Snake συναντά τον Ozuna, τη Megan Thee Stallion και τη Lisa των BLACKPINK στο νέο single «SG»

Written by on 22 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Ακούστε την εκρηκτική συνεργασία.

Ο DJ Snake συναντά τον μοναδικό Ozuna, την πληθωρική Megan Thee Stallion και τη λαμπερή Lisa των BLACKPINK σε ένα απόλυτα εκρηκτικό τραγούδι με τον τίτλο «SG» (Sexy Girl).

Τέσσερις καλλιτέχνες από εντελώς διαφορετικά μουσικά πεδία και διαφορετική καταγωγή ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα δίγλωσσο τραγούδι, με στίχους στα αγγλικά και στα ισπανικά, που διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των επόμενων μηνών.

Οι φήμες για μία δισκογραφική σύμπραξη μεταξύ του DJ Snake και της Lisa ξεκίνησαν πριν από αρκετούς μήνες από τον ίδιο τον παραγωγό. O DJ Snake ισχυρίστηκε τον Μάιο σε μια σειρά από tweets ότι είχε ενώσει τις δυνάμεις του με τη Lisa σε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Τον Σεπτέμβριο, ο Ozuna αποκάλυψε στο περιθώριο των MTV Video Music Awards 2021 ότι συνεργάστηκε τον DJ Snake, τη Megan Thee Stallion και «τις BLACKPINK» (εννοώντας τη Lisa) σε ένα νέο τραγούδι.

Όπως δηλώνει και ο τίτλος του τραγουδιού, το «SG» αναφέρεται σε ένα «σέξι κορίτσι» που μαγνητίζει και προσκαλεί έναν άντρα να περάσουν μαζί όμορφες στιγμές.

Το τελευταίο μέρος του αισιόδοξου τραγουδιού, στο οποίο εμφανίζεται η Lisa, δίνει ένα γλυκό τέλος, αφού το «sexy girl» θέλει να ερωτευτεί αντί να περάσει απλώς μια νύχτα μαζί του.

Το «SG» κυκλοφορεί μαζί με το κατάλληλο music video με την υπογραφή του φημισμένου σκηνοθέτη Colin Tilley, στο οποίο εμφανίζονται μαζί και οι τέσσερις καλλιτέχνες.

Τα μεθυστικά χρώματα και οι εντυπωσιακές εικόνες συνθέτουν ένα αποτέλεσμα με αναφορές στην αισθητική του «Miami Vice», το οποίο δίνει διαφορετική διάσταση στο τραγούδι.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link