Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο DJ Snake κυκλοφορεί το επικό Single «Trust Nobody»

Written by on 26 Ιουνίου 2020

[ad_1]

Με ένα από τα πιο ανατρεπτικά τραγούδια του επιστρέφει δισκογραφικά ο DJ Snake.

Ο DJ Snake μοιράζεται ένα ακαταμάχητο νέο single με τίτλο «Trust Nobody», το οποίο σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία του για το 2020.

Το «Trust Nobody» αποκαλύπτει την απίστευτη ικανότητα του Γάλλου DJ και μουσικού παραγωγού να ενσωματώνει στις απίστευτες παραγωγές του μελωδίες και στίχους που ελκύουν την προσοχή και αποτυπώνονται στη μνήμη με απίθανη ευκολία.

Το κομμάτι δίνει συνέχεια στην αδάμαστη εφευρετικότητα από την οποία χαρακτηρίστηκε το χρυσό άλμπουμ «Carte Blanche» του DJ Snake, το οποίο κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2019 και έφτασε στο No. 1 στο chart των Top Dance / Electronic Albums στο Billboard.

Μεταξύ των τεράστιων επιτυχιών που περιείχε το άλμπουμ είναι το τριπλά πλατινένιο «Taki Taki» σε συνεργασία με τη Selena Gomez, τον Ozuna και Cardi B.

Το τραγούδι ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify και το 1,8 δισεκατομμύρια views στο YouTube, αποτελώντας ένα από τα 56 βίντεο της πλατφόρμας με τις περισσότερες προβολές.

Στο άλμπουμ «Carte Blanche» συμπεριλήφθηκε και το χρυσό single «Loco Contigo» με τη συμμετοχή του J Balvin και του Tyga, ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια στο Spotify για το 2019.

Τόσο το «Taki Taki» όσο και το «Loco Contigo» άφησαν το σημάδι τους και στα ελληνικά ραδιόφωνα, κατακτώντας υψηλές θέσεις στο Διεθνές Airplay Chart.

Το single «Trust Nobody» του DJ Snake κυκλοφορεί από την Interscope Records / Universal Music.

[ad_2]

Source link