Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ο Danny Elfman συνεργάζεται με τον Iggy Pop για τη διασκευή του «Kick Me» – Hit Channel

Written by on 30 Ιουνίου 2022


Ο Danny Elfman κάλεσε ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνών που θαυμάζει στο νέο άλμπουμ του «Bigger. Messier.».

Ο Danny Elfman ανακοίνωσε το «Bigger. Messier.», ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ που ξεπερνάει τα όρια των μουσικών ειδών, με remixed και διασκευασμένες εκδοχές τραγουδιών από τον περίφημο δίσκο του «Big Mess» του 2021.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει 21 κομμάτια με συνεργασίες και guest συμμετοχές από μία εκτεταμένη σειρά καλλιτεχνών, όπως οι Trent Reznor, Iggy Pop, HEALTH, Kaitlyn Aurelia Smith, Zach Hill των Death Grips, Xiu Xiu, Squarepusher, Ghostemane και πολλοί άλλοι και δίνει νέα πνοή στα τραγούδια του «Big Mess» υπό εντελώς διαφορετικό πρίσμα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Danny Elfman κυκλοφορεί μία συλλογή με remixes της δουλειάς του σε αυτή την κλίμακα.

Το «Bigger. Messier.» θα είναι διαθέσιμο σε βινύλιο, CD και ψηφιακή μορφή, με δύο αποκλειστικά bonus tracks και θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 12 Αυγούστου 2022 από τις ANTI- / Epitaph Records.

Παράλληλα με την ανακοίνωση του άλμπουμ, ο Danny Elfman παρουσίασε μία νέα εκδοχή του «Kick Me» που διασκευάστηκε από τον θρύλο της punk Iggy Pop.

Η διασκευή του Iggy Pop είναι ένα οργισμένο σχόλιο για τη φήμη, τον πλούτο και τη διασημότητα και είναι εμποτισμένη με την υπογραφή του, διαθέτοντας τη συνεισφορά στα όργανα του μακροχρόνιου συνεργάτη του, Leron Thomas.

«Πριν από το “Kick Me” με τον Iggy Pop, είχε προηγηθεί η κυκλοφορία μιας σειράς δυναμικών singles από το άλμπουμ, μεταξύ των οποίων οι σπουδαίες συνεργασίες του Danny Elfman με τον Trent Reznor στα “True” και “Native Intelligence”, καθώς και remixes από τους Kid606 (“Sorry”), Zach Hill των Death Grips (“Kick Me”), Squarepusher (“We Belong”)» και Xiu Xiu («Serious Ground»).

«Στο ξεκίνημα του “Bigger. Messier.” ζήτησα το ίδιο πράγμα από κάθε καλλιτέχνη: “εκφράστε με μέσα από τα δικά σας μάτια”», δηλώνει ο Danny Elfman.

«Δεν έμεινα μόνο έκπληκτος από τους καλλιτέχνες που θέλησαν να συμμετάσχουν, αλλά έμεινα εντελώς ενθουσιασμένος από αυτό που συνεισέφερε ο καθένας. Υπάρχει μία τεράστια ποικιλομορφία που εκπροσωπείται παντού και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που ανακοινώνω τον δίσκο με την εκδοχή του Iggy για το “Kick Me”, η οποία δεν είναι μόνο μία ανανέωση του τραγουδιού ερμηνευτικά, αλλά και ορχηστρικά», συνεχίζει.

«Αυτός ο δίσκος έγινε μία μεγάλη απόλαυση του πειραματισμού και της παραχώρησης του ελέγχου της δικής μου δουλειάς με έναν τρόπο που δεν έχω ξανακάνει ποτέ στο παρελθόν», τονίζει.

Με τη βοήθεια των συνεργατών του Stu Brooks και Berit Gwendolyn Gilma, ο Danny Elfman επιστράτευσε στο «Bigger. Messier.» ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνών που θαυμάζει.

Χρησιμοποιώντας τα πρωτότυπα τραγούδια του Danny Elfman ως καμβάδες, κάθε καλλιτέχνης είχε το ελεύθερο να πειραματιστεί με τη δική του ξεχωριστή φωνή, δημιουργώντας μία εντελώς μοναδική συλλογή τραγουδιών που εκτείνονται σε διαφορετικές δεκαετίες και μουσικά είδη.

Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τον Stu Brooks και την επί χρόνια μάνατζερ του Danny Elfman, Laura Engel.





Source link