Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ο Conan Gray αποκαλύπτει το πανέμορφο single «Yours» – Hit Channel

Written by on 23 Μαΐου 2022


Μία συναισθηματική μπαλάντα κυκλοφορεί ο Conan Gray.

Ο πλατινένιος τραγουδιστής, τραγουδοποιός και βασιλιάς της pop της Gen Z, Conan Gray, κυκλοφορεί το νέο single «Yours», καθώς συνεχίζει να δημιουργεί ενθουσιασμό για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του.

Το «Yours» είναι το νεότερο τραγούδι από το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, με τίτλο «Superache», που αναμένεται με αγωνία και το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Republic Records / Universal Music στις 24 Ιουνίου.

Ο Conan Gray αύξησε την προσμονή για το άλμπουμ με την κυκλοφορία του single «Memories» τον περασμένο μήνα. Το «Memories» έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 19 εκατομμύρια streams στο Spotify και 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube με το music video του.

Επίσης απέσπασε το χειροκρότημα των κριτικών. Το FADER το ονόμασε ένα από τα «10 τραγούδια που χρειάζεστε στη ζωή σας αυτή την εβδομάδα» και έγραψε: «Το κομμάτι αναδεικνύει το ταλέντο του τραγουδιστή και τραγουδοποιού να ζωγραφίζει ολοζώντανες σκηνές χρωματισμένες με συναισθηματικές λεπτομέρειες σε όλη την τετράλεπτη διάρκειά του».

Το NME χαρακτήρισε το «Memories» ως ένα «συναισθηματικό» τραγούδι και το Billboard το ανακήρυξε «μια σαρωτική μπαλάντα» και συμπλήρωσε: «Η φωνή του Gray ακούγεται πιο σίγουρη και εκλεπτυσμένη από ποτέ καθώς θρηνεί».

Ο Conan Gray φτάνει στο «Superache» σε ένα εντελώς νέο δημιουργικό επίπεδο.

Στην παραγωγή και τη δημιουργία 11 από τα 12 τραγούδια του άλμπουμ συμμετείχε ο Παραγωγός της Χρονιάς στο Billboard Hot 100 για το 2021 και μακροχρόνιος συνεργάτης του, Dan Nigro, τρία τραγούδια έγραψε μαζί με τη συνάδελφό του pop star Julia Michaels («The Exit», «People Watching» και «Disaster»), ενώ την παραγωγή του «Disaster» έκανε ο Cirkut (The Weeknd, Katy Perry, Ava Max). Η μίξη έγινε από τον Serban και τον Mitch McCarthy (Olivia Rodrigo).

Διεισδύοντας παράλληλα στον κόσμο της υψηλής μόδας, ο Conan Gray έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στο Met Gala με μια εντυπωσιακή δημιουργία Valentino.

Το «GQ» έκανε αφιέρωμα στον τον Conan Gray στο τεύχος Μαρτίου 2022 και τον αναγόρευσε στον «Νέο Πρίγκιπα των Θλιμμένων Τραγουδιών», ενώ η Vogue τον συμπεριέλαβε στο τεράστιο νέο της fashion spread στο τεύχος αυτού του μήνα.



Source link