Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Charlie Puth επιστρέφει με το νέο single «Light Switch»

Written by on 20 Ιανουαρίου 2022

[ad_1]

Το πρώτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ «Charlie».

Ο Charlie Puth αποκαλύπτει το πολυαναμενόμενο νέο τραγούδι «Light Switch».

Αφού προετοίμαζε επί σειρά μηνών το έδαφος, δημοσιεύοντας αποσπάσματα του τραγουδιού στους σχεδόν 15 εκατομμύρια θαυμαστές του στο TikTok, ο Charlie Puth κυκλοφορεί επιτέλους ολόκληρο το τραγούδι.

Ο Charlie Puth έχει υπογράψει το «Light Switch» σε συνεργασία με τον μακροχρόνιο συνεργάτη του JKash και τον υποψήφιο για Grammy δημιουργό Jake Torrey, ενώ έχει επιμεληθεί προσωπικά την παραγωγή του.

Το «Light Switch» αποδεικνύει γιατί είναι ένας από τους πιο συνεπείς δημιουργούς επιτυχιών και περιζήτητους συνεργάτες στη μουσική βιομηχανία σήμερα. Το ακαταμάχητο pop τραγούδι, με τη μαγευτική ερμηνεία και το χαρακτηριστικό φαλτσέτο του Charlie Puth, σε εξιτάρει αμέσως και δεν μπορείς να «κλείσεις τον διακόπτη» και να το αποφύγεις.

Ο Charlie Puth λέει για το «Light Switch», η δημιουργία του οποίου καταγράφηκε επαρκώς στο TikTok: «Σε επίπεδο δημιουργίας τραγουδιού, ήταν πολύ ωραίο που μοιράστηκα αυτό το τραγούδι με τους θαυμαστές ενώ το δημιουργούσα, ώστε να νιώσουν ότι συμμετείχαν από την αρχή του τραγουδιού, σαν να το έγραψαν σχεδόν μαζί μου».

Το μουσικό βίντεο του «Light Switch», σε σκηνοθεσία του Christian Breslauer (The Weeknd, Lil Nas, Doja Cat), ακολουθεί με χιούμορ τον Charlie Puth σε όλα όσα κάνουμε για να κερδίσουμε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα.

Elton John

Το «Light Switch» είναι το πρώτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ του τραγουδιστή με τίτλο «Charlie», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Atlantic Records / Warner Music.

Ο Charlie Puth, ο οποίος εμφανίστηκε πρόσφατα στη διαδικτυακή σειρά «24 Hours With» της «Vogue», λέει ότι αυτό είναι το πιο προσωπικό άλμπουμ του και προσθέτει: «Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να κυκλοφορήσω μουσική που να αντιπροσωπεύει πραγματικά εμένα και κάθε τραγούδι σε αυτό το άλμπουμ είναι η προσωπικότητά μου με κάποια μελωδία συνδεδεμένη με αυτό».

Σε ηλικία μόλις 30 ετών, ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός, παραγωγός και πολυοργανίστας Charlie Puth έχει στο ενεργητικό μία διαμαντένια και 20 πλατινένιες διακρίσεις, έχει αποσπάσει τέσσερις υποψηφιότητες για Grammy, έχει κερδίσει τρία βραβεία στα Billboard Music Awards και ένα βραβείο στο Critic’s Choice Awards και έχει λάβει επίσης μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

To 2021, o Charlie Puth συνυπέγραψε και έκανε την παραγωγή στη συνεργασία του The Kid Laroi και του Justin Bieber στο «Stay», το οποίο έγινε γρήγορα ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του 2021 και κατέχει τον τίτλο του τραγουδιού με τη μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής στο Νο. 1 του chart Billboard Global 200 και του πρώτου τραγουδιού που έχει παραμένει για διψήφιο αριθμό εβδομάδων (11) στην κορυφή του chart.

Το 2020, η συνεργασία του Charlie Puth με την Gabby Barrett στο remix του «I Hope» έγινε το τέταρτο τραγούδι του που εμφανίζεται στο Top 10 του Billboard Hot 100, έφτασε στο No. 1 του chart των Adult Pop Songs των ΗΠΑ και κέρδισε στα Billboard Music Awards το βραβείο της Κορυφαίας Συνεργασίας.

Το τελευταίο άλμπουμ του Charlie Puth ήταν το – υποψήφιο για Grammy – «Voicenotes» του 2018, το οποίο έγινε χρυσό στις Ηνωμένες Πολιτείες μόλις τέσσερις ημέρες μετά την κυκλοφορία του και έχει συγκεντρώσει πάνω από 5,6 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως.

[ad_2]

Source link