Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Camilo κυκλοφορεί το pop-punk anthem «Pesadilla»

Written by on 15 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

Ο Camilo κλείνει μία επιτυχημένη χρονιά με ένα νέο τραγούδι.

Αφού κατέκτησε τον κόσμο με την πρόσφατη επιτυχία του «Índigo», ο Camilo επιστρέφει με το νέο single «Pesadilla».

Ο βραβευμένος με πέντε Latin Grammy και υποψήφιος για Grammy καλλιτέχνης, μας εκπλήσσει για άλλη μια φορά με αναμείξεις διαφορετικών ήχων και σαγηνευτικούς στίχους που τραβούν την προσοχή μας από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

«Μου δίνει μεγάλη χαρά που μπορώ να συνεχίζω να εξερευνώ τη δημιουργικότητά μου χωρίς φραγμούς, όρια ή εμπόδια. Με κάνει ευτυχισμένο που συνεχίζω να εκπλήσσω τον εαυτό μου», λέει ο Camilo για το νέο τραγούδι του.

Το «Pesadilla» είναι εμπνευσμένο από την αγάπη του Camilo για τις μεξικάνικες μουσικές επιρροές, οι οποίες αποτελούν μέρος των ήχων με τους οποίους μεγάλωσε.

Οι στίχοι εξερευνούν την αντίθεση των συναισθημάτων ανάμεσα σε έναν εφιάλτη όπου ένας αντίζηλος κερδίζει τη σύντροφό σου και τη χαρά που προκαλεί το ξύπνημα από αυτόν τον εφιάλτη.

Camilo - Evaluna Montaner

Ο Camilo έγραψε το «Pesadilla» μαζί με τον Edgar Barrera, ο οποίος έκανε και την παραγωγή του τραγουδιού μαζί με τον Nicolás Ramirez.

Το «Pesadilla» συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία της συντρόφου του Camilo και επίσης τραγουδίστριας, Evaluna Montaner, το οποίο αντιπαραθέτει στιγμές συναισθηματικού πόνου, αλλά και γιορτής μέσα στον κόσμο των ονείρων.

«Η Evaluna και εγώ αισθανθήκαμε ότι δεν μπορούσε να είναι μια κυριολεκτική απεικόνιση ή αισθητικά συνεπής με τα καθημερινά γεγονότα. Έπρεπε να είναι ένα ονειρικό βίντεο που να αναδεικνύει τα δικά μας χρώματα καθώς και του Μεξικού, τα οποία πάντα μας εμπνέουν», εξηγεί ο Camilo.

Το «Pesadilla», το οποίο αποτελεί το δεύτερο single από το νέο άλμπουμ του Camilo, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2022 από τις Hecho a Mano / Sony Music Latin, θα παρουσιαστεί στην sold-out περιοδεία «Mis Manos Tor» του Κολομβιανού καλλιτέχνη.

Η περιοδεία αυτή συνεχίζεται όλο το Δεκέμβριο με δύο συναυλίες στο Πουέρτο Ρίκο, δύο στη Δομινικανή Δημοκρατία, δύο στην Κολομβία, πέντε στην Αργεντινή και τρεις στο Μεξικό, με οποίες θα κλείσει η χρονιά.

[ad_2]

Source link