Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Calvin Harris κυκλοφορεί δύο καινούργια singles με νέο ψευδώνυμο

Written by on 24 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Στην acid house σκηνή στρέφεται ο Calvin Harris, ο οποίος συστήνεται πλέον ως «Love Regenerator».

Ο Calvin Harris αλλάζει το καλλιτεχνικό ψευδώνυμό του και επιστρέφει δισκογραφικά με δύο ολοκαίνουργια κομμάτια.

Ο επιτυχημένος DJ και μουσικός παραγωγός συστήνεται πλέον ως «Love Regenerator» και κυκλοφορεί τα τραγούδια «Hypnagogic (I Can’t Wait)» και «CP-1», με τα οποία στρέφεται προς την acid house σκηνή.

Ο Calvin Harris γυρίζει στα πρώτα χρόνια της ενασχόλησής του με τη μουσική, στις αρχές των ’90s, μεταφέροντας με απόλυτη ακρίβεια την αίσθηση και το ρυθμό της εποχής.

«Ήθελα να ανακαλύψω ξανά τον τρόπο με τον οποίο είχα αρχίσει να κάνω παραγωγή μουσικής πριν 22 χρόνια, πριν καν σκεφτώ πώς θα μπορούσε να γίνει αντιληπτό από εξωτερικές δυνάμεις», λέει ο Σκοτσέζος παραγωγός

«Απλώς αγνή διασκέδαση και πειραματισμός με αυτό όσα θεωρούσα χρήσιμα. Τα τραγούδια αυτά είναι εμπνευσμένα από την πρώιμη rave, τα breaks, την techno και τη house, τη μουσική με την οποία είχα εμμονή καθώς μεγάλωνα», περιγράφει.

«Στην πραγματικότητα, έχω κάνει ό,τι μπορούσε για να ακούγονται σαν να προέρχονται από μία χρονοκάψουλα του 1991. Κάθε συνθεσάιζερ και ήχος που έχει χρησιμοποιηθεί είναι από εκείνη τη χρονική περίοδο», υπογραμμίζει.

Τα singles «Hypnagogic (I Can’t Wait)» και «CP-1» κυκλοφορούν ψηφιακά από τη Sony Music σε ένα κοινό EP, το «Love Regenerator 1». Ο τίτλος του EP δηλώνει ότι είναι αρκετά πιθανό να ακολουθήσει και δεύτερο μέρος.

Τον επόμενο Απρίλιο ο Calvin Harris θα εμφανιστεί για πέμπτη φορά στην καριέρα του στο διάσημο φεστιβάλ «Coachella», στο οποίο έκανε ντεμπούτο το 2008 και επέστρεψε το 2012, το 2014 και το 2016.

Ακούστε παρακάτω το «Hypnagogic (I Can’t Wait)»:

Ακούστε το «CP-1»:

Βρείτε παρακάτω τo EP «Love Regenerator 1», το οποίο περιέχει και τα edits των δύο τραγουδιών:

[ad_2]

Source link