Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Burna Boy συναντά τον Chris Martin στο «Monsters You Made»

Written by on 18 Αυγούστου 2020

[ad_1]

Ο Burna Boy και ο Chris Martin σε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη.

Ο Burna Boy συναντά τον Chris Martin στο «Monsters You Made», ένα από τα τραγούδια του νέου άλμπουμ του «Twice As Tall» που μόλις κυκλοφόρησε από την Atlantic Records / Warner Music.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης από τη Νιγηρία ηχογράφησε τη νέα δισκογραφική δουλειά του στο Λάγος εν μέσω της πανδημίας, ενώνοντας τις δυνάμεις του για τα 11 από τα 15 τραγούδια του «Twice As Tall» με τοπικούς παραγωγούς, εκ των οποίων οκτώ ανήκουν στην Spaceship Collective.

Ένα από τα αξιοσημείωτα τραγούδια του άλμπουμ «Twice As Tall» είναι το «Monsters You Made» με τη συμμετοχή του Chris Martin, του κεντρικού τραγουδιστή των Coldplay.

Το «Monsters You Made» χρησιμοποιεί samples από το κλασικό τραγούδι «Dirty Diana» του Michael Jackson, το οποίο είχε συμπεριληφθεί στο θρυλικό άλμπουμ «Bad» του 1987.

O Burna Boy και ο Chris Martin τραγουδούν στο «Monsters You Made» για την αποικιακή αντίληψη και την κακή μεταχείριση των Αφρικανών, ειδικά των Νιγηριανών.

«Αυτό το τραγούδι προέρχεται από πολύ θυμό και πόνο και έπρεπε να παρακολουθήσω από πρώτο χέρι τι περνούν οι άνθρωποι μου και πώς βλέπουν τους εαυτούς του», δήλωσε ο Burna Boy στους New York Times.

Βλέπω πόσοι άνθρωποι εξαπατώνται και μπερδεύονται. Απλώς προσπαθώ να τα συνδυάσω όλα αυτά και να κάνω κατανοητό ότι αντιμετωπίζουμε όλοι τα ίδια προβλήματα. Απλά μιλάμε διαφορετικές γλώσσες», τόνισε.

[ad_2]

Source link