Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Alok μετατρέπει τη μουσική του «Squid Game» σε ένα house banger

Written by on 20 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

Ο Alok θα κυκλοφορήσει ένα EP εμπνευσμένο από τη δημοφιλή σειρά «Squid Game» του Netflix.

Η τελευταία κυκλοφορία του Alok για το 2021 είναι αφιερωμένη σε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της pop κουλτούρας αυτή τη χρονιά.

Η άνοδος του «Squid Game» στο θρόνο της πιο επιτυχημένης σειράς του Netflix, έχοντας προσελκύσει πάνω από 142 εκατομμύρια θεατές, δεν ήταν τίποτα λιγότερο από αστραπιαία.

Με δεδομένο τη σχεδόν υπνωτική μουσική της σειράς, ήταν σίγουρο ότι οι καλλιτέχνες της dance μουσικής θα έβρισκαν έξυπνους τρόπους να αξιοποιήσουν αυτή την απόκοσμη ενέργεια.

Ο Alok μαγεύτηκε παρομοίως από την ανατριχιαστική μουσική της σειράς, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Το επόμενο έτος ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της dance μουσικής θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με το Netflix ένα ολόκληρο EP βασισμένο στο «Squid Game».

Το «Squid Game (Let’s Play)» μετατρέπει την πλέον εμβληματική μουσική του «Squid Game» σε ένα house banger με επιρροές από τα ’80s και την υπογραφή του Alok, φέρνοντας στη μουσική σφαίρα τον παράγοντα επιβίωσης του ισχυρότερου που αποτυπώνεται καλύτερα στη δημοφιλή σειρά.

Ο Alok δηλώνει: «Αφού κόλλησα με τη σειρά, με τράβηξε αμέσως η μουσική, με τον ζοφερό και ανατριχιαστικό τόνο της που μπαίνει κατευθείαν στον εγκέφαλό σου. Επιδίωξα να αποδώσω και να συμπληρώσω την υπάρχουσα μουσική με τη δική μου ερμηνεία που θα μπορούσαν να απολαύσουν οι θαυμαστές μου, μετατρέποντάς τη σε ένα club-ready κομμάτι που θα προσθέσει μια σφραγίδα στο τέλος του 2021».

Έχοντας στο ενεργητικό του περισσότερα από 3,8 δισεκατομμύρια streams στο Spotify, ο Alok είναι ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams στον κόσμο, ενώ κατέλαβε τη θέση #4 στην ψηφοφορία του DJ Mag για τους Top 100 DJs του 2021 με τη σπουδαιότητά του στη μουσική βιομηχανία να παραμένει σε τροχιά εκτόξευσης.

Ο Alok θεωρείται ένας από τους πιο επιδραστικούς σύγχρονους καλλιτέχνες στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής και μόνο το 2021 έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως οι John Legend, Sofi Tukker και Vamps και έχει δημιουργήσει τα δικά του remixes για καλλιτέχνες όπως οι Ed Sheeran, Joel Corry και Masked Wolf.

Το ολοκληρωμένο EP του Alok το οποίο θα είναι εμπνευσμένο από το «Squid Game» αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις Casablanca / Republic Records / Universal Music στις αρχές του 2022.

[ad_2]

Source link