Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Alesso θα εμφανιστεί στον τελικό του UEFA Champions League 2023

Written by on 5 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ο Alesso θα εμφανιστεί στον τελικό του UEFA Champions League 2023 μαζί με την Anitta και τον Burna Boy.

Ο Alesso θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης του φετινού τελικού για το UEFA Champions League και θα δώσει τον δικό του ρυθμό σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα στον κόσμο.

Ο τελικός του UEFA Champions League θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ίντερ.

Εκτός από την εμφάνιση του Alesso, στο γήπεδο θα τραγουδήσουν πριν από την έναρξη του μεγάλου αγώνα η Βραζιλιάνα pop star Anitta και ο Νιγηριανός τραγουδιστής Burna Boy.

Διαφήμιση

«Το ποδόσφαιρο και η μουσική είναι δύο πάθη μου από τις πρώτες ημέρες της ζωής μου, οπότε είναι απίστευτο το γεγονός ότι θα μπορέσω να τα συνδυάσω και τα δύο με έναν τόσο μεγάλο τρόπο», δήλωσε ο Alesso στο Billboard για την επικείμενη εμφάνισή του στον τελικό του UEFA Champions League.

«Ήταν δύσκολο να κρατήσουμε αυτή την ανακοίνωση κρυφή τους τελευταίους μήνες της προετοιμασίας από όλες τις ομάδες, αλλά επιτέλους είμαστε εδώ, έτοιμοι να παρουσιάσουμε αυτό το εκπληκτικό σόου», συνέχισε ο Σουηδός παραγωγός.

«Ελπίζω όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου και της μουσικής να είναι έτοιμοι να ζήσουν κάτι που δεν έχουν ζήσει ποτέ ξανά!», ανέφερε.

Anitta - UEFA Champions League Final 2023 Kick Off Show by Pepsi

Το Kick Off Show θα μεταδοθεί λίγα λεπτά πριν τη σέντρα του τελικού του UEFA Champions League στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης σε περισσότερες από 200 χώρες και πάνω από 350 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στον τελικό του UEFA Champions League ένας καλλιτέχνης από τον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Το 2021 στον τελικό του UEFA Champions League εμφανίστηκε ο Marshmello, ο οποίος χρησιμοποίησε την εικονική και την επαυξημένη πραγματικότητα για να δημιουργήσει ένα μοναδικό σόου εν μέσω της πανδημίας. Τον Marshmello συνόδευσαν η Selena Gomez και ο Khalid.

Στην τελική έναρξης του περσινού τελικού του UEFA Champions League, στο Stade de France στο Παρίσι, εμφανίστηκε η Camila Cabello.

Στον τελικό του UEFA Champions League έχουν εμφανιστεί επίσης οι Imagine Dragons το 2019 και η Dua Lipa το 2018.

[ad_2]

Source link