Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ο Όσκαρ Άιζακ θα υποδυθεί τον Φράνσις Φορντ Κόπολα

Written by on 5 Οκτωβρίου 2020


Σε σκηνοθεσία Μπάρι Λέβινσον, η δραματική ταινία θα ακολουθεί τις «θρυλικές άγριες μάχες» που έδωσαν ο Κόπολα, το καστ και το συνεργείο για τα γυρίσματα της ταινίας «The Godfather» (Ο Νονός).

Παρά το γεγονός ότι το φιλμ του 1972 θεωρείται ως μία από τις σπουδαιότερες ταινίες όλων των εποχών, υπήρξαν πολλά εμπόδια που έπρεπε να ξεπεραστούν για να ολοκληρωθεί.

Ο Όσκαρ Άιζακ είναι Γουατεμαλοαμερικανός ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και μουσικός. Είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική-δραματική ταινία Inside Llewyn Davis (2013), για την οποία πήρε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, στο εγκληματικό δράμα A Most Violent Year (2014), και στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Ex Machina (2015). Το 2006, ενσάρκωσε τον Άγιο Ιωσήφ, σύζυγο της Μαρίας, στο The Nativity Story. Επίσης, έπαιξε τον Ζοζέ Ράμος Όρτα, πρώην πρόεδρο του Ανατολικού Τιμόρ, στην αυστραλιανή ταινία Balibo, για την οποία κέρδισε το AACTA Award για τον Καλύτερο Δεύτερο Ρόλο. Εμφανίστηκε στα Star Wars: The Force Awakens (2015) και Star Wars: The Last Jedi (2017) ως πιλότος Poe Dameron, και στο X-Men: Apocalypse (2016) ως ο υπερκακός του τίτλου. Έπαιξε στην μίνι σειρά του HBO Show Me a Hero (2015) ως o πολιτικός Νικ Γουαζίκο, ερμηνεία για την οποία απέσπασε την Χρυσή Σφαίρα για τον Καλύτερο Πρωταγωνιστικό Ηθοποιό – Μίνι σειρά ή Τηλεοπτική ταινία.


Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ



Source link