Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Χρόνης Αηδονίδης κάνει τον απολογισμό μια συναρπαστικής ζωής (video)

Written by on 7 Μαΐου 2022

[ad_1]

Μία σπάνια εξομολόγηση στον Νίκο Νικόλιζα. Ο Χρόνης Αηδονίδης σε έναν απολογισμό ζωής μοιράζεται αλήθειες από την γεμάτη επιτυχίες και συγκινήσεις διαδρομή του.

Ο γιος του ιερέα που με την μοναδική ερμηνεία του υμνεί το δημοτικό τραγούδι μιλά για την τεράστια μουσική διαδρομή του στην Ελλάδα και το εξωτερικό την επί 62 χρόνια γυναίκα της ζωής του τις συνεργασίες του με τον Μάνο Χατζιδάκη, τη Μελίνα Μερκούρη και τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Δείτε τη συνέντευξη στο video που ακολουθεί:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ο Χρόνης Αηδονίδης κάνει τον απολογισμό μια συναρπαστικής ζωής”,”description”:”Μία σπάνια εξομολόγηση στον Νίκο Νικόλιζα. Ο Χρόνης Αηδονίδης σε έναν απολογισμό ζωής μοιράζεται αλήθειες από την γεμάτη επιτυχίες και συγκινήσεις διαδρομή του. Ο γιος του ιερέα που με την μοναδική ερμηνεία του υμνεί το δημοτικό τραγούδι μιλά για την τεράστια μουσική διαδρομή του στην Ελλάδα και το εξωτερικό την επί 62 χρόνια γυναίκα της ζωής του τις συνεργασίες του με τον Μάνο Χατζιδάκη, τη Μελίνα Μερκούρη και τον Σταύρο Ξαρχάκο.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icG1lNTVkMGd6N2QvMjAyMi8wNS8wNi8xMS8xOV8yMV82Mjc1MDQzOTcxYjgwLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT6M33S”,”uploadDate”:”2022-05-06T11:23:12.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-cjsms32d4cpd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Ο Χρόνης Αηδονίδης κάνει τον απολογισμό μια συναρπαστικής ζωής (video) appeared first on e-Stage.gr.

[ad_2]

Source link