Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Χρήστος Χολίδης κυκλοφορεί νέο τραγούδι – Ξεχωριστοί καλεσμένοι στο video clip

Written by on 15 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Αντώνης Λουδάρος και η Παρθένα Χοροζίδου εισβάλλουν στο νέο video clip του Χρήστου Χολίδη.

Ο πολυτάλαντος Χρήστος Χολίδης επιστρέφει με νέα επιτυχία και μας μαθαίνει τι θα πει αγάπη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής με τις πολυάριθμες επιτυχίες στο ενεργητικό του μόλις κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο «Αγάπη Θα Πει».

Πρόκειται για ένα δυναμικό up-tempo κομμάτι σε μουσική του Πάνου Καπίρη και σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, δύο καταξιωμένοι δημιουργοί με πλήθος επιτυχιών στο ενεργητικό τους, με τους οποίους ο Χρήστος Χολίδης συνεργάζεται για πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα του.

«Αγάπη θα πει αυτό που εγώ, για πρώτη φορά μου δίπλα σου ζω / Αγάπη θα πει βουτιά στο κενό, αν θες ν’ αποδείξω πως σ’ αγαπώ / Αγάπη θα πει αυτό που εγώ για πρώτη φορά μου δίπλα σου ζω / Αγάπη θα πει πως θέλω πολλά ή θα ‘μαι μαζί σου ή πουθενά»

Στο επίσημο video για το «Αγάπη Θα Πει», το οποίο δημιουργήθηκε με τη σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη, ο μοναδικός Χρήστος Χολίδης ξεδιπλώνει την πιο χιουμοριστική πλευρά του εαυτού του.

Μαζί του ως special guests εμφανίζονται τρεις προσωπικότητες με αστείρευτη πηγή χιούμορ, τρεις άνθρωποι με τους οποίους έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς φιλίας.

Η Παρθένα Χοροζίδου, ο Αντώνης Λουδάρος και η Κατερίνα Ζαρίφη διακόπτουν «διακριτικά» τα γυρίσματα του video clip, δημιουργώντας ένα απόλυτα εκρηκτικό πάρτι.

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Χολίδη με τίτλο «Αγάπη Θα Πει» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και στις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link