Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο «πόλεμος» των Σχολών (video)

Written by on 4 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Κάθε επαρχιακή πόλη που σέβεται τον εαυτό της, θέλει και μια Σχολή Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι.

Η ύπαρξη μιας τέτοιας σχολής, μεταφράζεται σε χρήματα των φοιτητών ή μάλλον, των γονιών τους.

Φυσικά καλό είναι να υπάρχουν σχολές, να μορφώνεται ο κόσμος.

Κάποιες κλείνουν όμως, για λόγους όχι και τόσο «σαφείς».

Μια από αυτές, είναι η Σχολή Φυσιοθεραπευτών, στο Αίγιο. Η απόφαση να κλείσει, βρήκε μεγάλες αντιδράσεις από τους κατοίκους, που έσκαψαν τάφρο γύρω από τη σχολή, έτσι ώστε να μην μπορούν να μπουν μέσα τα συνεργεία μετακόμισης.

Η Σχολή είναι προγραμματισμένη να μεταφερθεί στην Πάτρα. Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πάτρας ζητά την παρέμβαση των αρχών.

Στο Αίγιο ρωτούν γιατί μεταφέρεται η σχολή και τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από την απόφαση.

Είδωμεν…

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Έσκαψαν «τάφρο» για να εμποδίσουν την μετακόμιση της σχολής φυσικοθεραπείας”,”description”:”Μέχρι και… τάφρο έφτιαξαν μπροστά από το τμήμα φυσικοθεραπείας στο Αίγιο για να αποτρέψουν την μετακόμιση της σχολής στην Πάτρα. Με τον τρόπο αυτό συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το λουκέτο της σχολής στην Αιγιαλεία.\t”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1icTR5Z243ZXRpZGwvMjAyMi8wOC8wMy8xMS81NF8zMF82MmVhNjFmNjc2ZTY1LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M3S”,”uploadDate”:”2022-08-03T11:55:06.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-clwdd40t1m09″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Ο «πόλεμος» των Σχολών (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link