Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Πάνος Μουζουράκης φέρνει άρωμα «Bollywood» στο νέο video clip του

Written by on 14 Φεβρουαρίου 2020

[ad_1]

Το νέο τραγούδι του Πάνου Μουζουράκη συνοδεύει ένα μοναδικό action movie σε περιβάλλον video game.

Ο Πάνος Μουζουράκης μας προσκαλεί σε ένα ιδιαίτερο ταξίδι στο μαγικό κόσμο του «Bollywood», κάνοντας την ανατροπή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο πολυσχιδής καλλιτέχνης επιστρέφει δισκογραφικά με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που επιβεβαιώνει όλους τους λόγους για τους οποίους θεωρείται τόσο ανατρεπτικός όσο και πρωτοπόρος στο είδος του.

Η νέα κυκλοφορία του Πάνου Μουζουράκη έχει άρωμα, αλλά και τίτλο, «Bollywood».

Μία νέα πρόταση από τον αγαπημένο καλλιτέχνη ένα χρόνο μετά το EP «Αυτή Είναι Η Ζωή» με τέσσερα καινούργια τραγούδια και το αγγλόφωνο EP «That’s Life» που περιείχε διασκευές κλασικών τραγουδιών.

Όπως προδίδει ο τίτλος του, το «Bollywood» είναι up-tempo τραγούδι με ethnic στοιχεία.

Τους στίχους υπογράφει ο Γιάννης Μιχαηλίδης και τη μουσική ο Χάρης Μιχαηλίδης, οι οποίοι αποτελούν το ταλαντούχο δίδυμο των Δραμαμίνη και επιμελήθηκαν επίσης την ενορχήστρωση, τη μίξη και το mastering.

Το «Bollywood» αποκτά εικόνα με ένα εμπνευσμένο video clip σε σενάριο του Πάνου Μουζουράκη και του Κώστα Καρύδα, ο οποίος ανέλαβε και το έργο της σκηνοθεσίας.

Ένα μοναδικό action movie της ζωής ενός ζευγαριού, σε περιβάλλον video game, με σκηνές γεμάτες ένταση, πάθος και ανατροπές. Τη σύντροφο του Πάνου Μουζουράκη υποδύεται η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Δάφνη Καραβοκύρη.

Το νέο τραγούδι του Πάνου Μουζουράκη με τίτλο «Bollywood» κυκλοφορεί ψηφιακά από τη Minos EMI / Universal.

[ad_2]

Source link