Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο νέος και ταλαντούχος, Παναγιώτης Τσαφαράς, μιλάει στο e-stage για την νέα του επιτυχία και τα επόμενα σχέδιά του

Written by on 24 Μαρτίου 2022

[ad_1]

Από πολύ νεαρή ηλικία, ο Παναγιώτης Τσαφαράς έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στη μουσική βιομηχανία, αποσπώντας συνεχώς άριστες κριτικές. Είναι νέος, όμορφος και ταλαντούχος, με μεστή φωνή που σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, μόλις κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Είμαι Αυτός Που Είμαι», το οποίο μέσα σε λίγες μόνο ημέρες έχει ξεπεράσει τις 500.000 προβολές στο YouTube. Ας τον γνωρίσουμε, λοιπόν, λίγο καλύτερα…

Σε ποια ηλικία είχες την πρώτη σου επαφή με τη μουσική; Τι ήταν αυτό που σε κέρδισε και αποφάσισες να ασχοληθείς επαγγελματικά με το χώρο;

Η πρώτη μου επαφή με την μουσική ήρθε σε πολύ μικρή ηλικία. Πήγαινα πρώτη δημοτικού κι ένας θείος μου έκανε δώρο ένα μπαγλαμαδάκι. Εκεί ήταν που κόλλησα με την μουσική! Έπειτα οι γονείς μου με έγραψαν στο ωδείο ώστε να μάθω μπουζούκι, τελείωσα τις σπουδές μου στο μπουζούκι και παράλληλα τραγουδούσα και έπαιζα κιθάρα.

Πέρα από τα μουσικά όργανα και το τραγούδι, γράφεις; Είτε μουσική είτε στίχους;

Ναι γράφω και μουσική και στίχους. Στο μέλλον πιστεύω θα ακούσετε και δικά μου τραγούδια…

Για να κάνει κάποιος τα πρώτα του βήματα στη μουσική βιομηχανία τι πιστεύεις ότι χρειάζεται; Τύχη, γνωριμίες, ταλέντο, timing;

Σίγουρα χρειάζεται ταλέντο, πολύ μελέτη αλλά και θέληση!! Η τύχη επίσης είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας και όσο για τις γνωριμίες πιστεύω πως ναι, βοηθούν σε κάποιον βαθμό.

Στην ηλικία των μόλις 21 χρόνων συνεργάζεσαι με την Ελένη Βιτάλη. Μίλησε μου για αυτή την εμπειρία.

Ήταν μια περίοδος που ψάχναμε το τέταρτο τραγούδι ώστε να «κλείσει» το cd single ‘Πρώτη Γνωριμία’ και να κυκλοφορήσει. Ήξερα πως θα κάναμε ένα κομμάτι που θα ήταν επανεκτέλεση όμως ακόμα το ψάχναμε… Μια μέρα λοιπόν με πήρε τηλέφωνο ο τότε παραγωγός μου και μου είπε, βρήκαμε ένα κομμάτι το οποίο είναι ντουέτο και βρήκαμε και την ερμηνεύτρια που θα το πεις μαζί… Μόλις μου ανακοίνωσε το όνομα της Ελένης Βιτάλη είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό, δεν το πίστευα γιατί πραγματικά εγώ με ακούσματα της Ελένης Βιτάλη μεγάλωσα, παίζοντας μπουζούκι…Και σιγά σιγά έφτασε η μέρα, μπήκαμε στούντιο να ηχογραφήσουμε όπου και τη γνώρισα από κοντά, μια μοναδική στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Ποιοι είναι εκείνοι που ξεχωρίζουν στο χώρο για τα δικά σου δεδομένα; Εκείνοι που ίσως θαυμάζεις. Υπάρχουν συνεργασίες που έχεις σκεφτεί και θα ήθελες να γίνουν πραγματικότητα;

Σίγουρα η Ελένη Βιτάλη, ο Γιάννης Πάριος, Πασχάλης Τερζής και γενικά οι μεγάλες λαϊκές φωνές της χώρας μας. Θα ήθελα να συνεργαστώ με πολλούς καλλιτέχνες της χώρας μας γιατί έχουμε πολύ καλές φωνές, δεν έχω όμως κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου!

Έχεις απογοητευτεί στο παρελθόν με κάτι από τον επαγγελματικό χώρο της μουσικής; Κάποιο γεγονός που να σου δημιούργησε δεύτερες σκέψεις, για παράδειγμα.

Προς το παρόν δεν έχω απογοητευτεί με κάτι είναι η αλήθεια, όλα κυλούν ομαλά στην έως τώρα πορεία μου, ευτυχώς, και προσμένω πάντα αυτά που θα φέρει το μέλλον.

Έρχομαι στο σήμερα και στο τραγούδι με τίτλο «Είμαι Αυτός Που Είμαι» που μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Platinum, με ένα videoclip που σε γεμίζει συναισθήματα. Πες μου λίγα λόγια γι΄αυτό.

Είμαι αυτός που είμαι, λοιπόν, δια χειρός Γιάννη Φρασέρη σε μουσική και σε στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη!!! Μόλις το πρωτοάκουσα συνδέθηκα πολύ με τον στίχο και μετά με την μελωδία καθώς είναι μια πραγματικά δυνατή μπαλάντα!!! Είμαι ευγνώμων που μου το εμπιστεύτηκαν να το ερμηνεύσω! Ευχαριστώ επίσης για το videoclip τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο γι’ αυτό το όμορφο αποτέλεσμα καθώς και όσους βοήθησαν ώστε να κυκλοφορήσει αυτό το κομμάτι!



Μίλησέ μου για την εμπειρία του να συνεργάζεσαι, σε τόσο νεαρή ηλικία, με μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρίες της χώρας.

Η Panik Records πραγματικά για εμένα είναι σαν οικογένεια, όσα χρόνια υπάρχει η Panik, τόσα χρόνια περίπου έχω κι εγώ συνεργασία μαζί τους, υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο το 2013 και μέχρι σήμερα νιώθω τρομερή ασφάλεια που εντάσσομαι στο δυναμικό της Panik! Ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο Aρσενάκο για ό,τι έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα αλλά και γι’ αυτά που έρχονται!!!

Ποια είναι τα σχέδιά σου για το άμεσο μέλλον;

Σίγουρα κι άλλες κυκλοφορίες αλλά και κάποιες live εμφανίσεις, στο άμεσο μέλλον.

Σε επηρέασε ψυχολογικά η εμφάνιση της πανδημίας; Η οποία εμφανίστηκε και σε μία άκρως παραγωγική ηλικία για εσένα.

Αν πω πως δεν με επηρέασε θα ήμουν ψεύτης, εννοείται με επηρέασε όπως και πολύ κόσμο ακόμα! Είναι κάτι πρωτόγνωρο όλο αυτό, το οποίο εύχομαι και ευελπιστώ να τελειώσει γρήγορα.

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την όμορφη συζήτησή μας και να κλείσουμε τη συνέντευξη με ένα όνειρό σου που θα ήθελες να πραγματοποιηθεί.

Το μόνο που εύχομαι είναι να έχω υγεία και ευτυχία, εγώ, η οικογένεια μου και όλος ο κόσμος! Προσωπικά έχω σαν πυξίδα ότι με θέληση και πίστη μπορεί να εκπληρωθεί κάθε όνειρο!

[ad_2]

Source link