Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Μπάμπης Στόκας ερμηνεύει ένα συγκλονιστικό τραγούδι για τη σειρά «Σασμός»

Written by on 21 Ιανουαρίου 2022

[ad_1]

Το τραγούδι αναφέρεται σε θέματα όπως ο ρατσισμός και η έμφυλη βία, καθώς και σε όσους κλείνουν τα μάτια σε τέτοια νοσηρά φαινόμενα.

Ένα τραγούδι με δυνατό κοινωνικό μήνυμα ερμηνεύει ο Μπάμπης Στόκας για την καθηλωτική σειρά «Σασμός».

To «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)» συνεχίζει το σερί των επιτυχημένων νέων τραγουδιών που γράφουν ο Νίκος Τερζής (μουσική) και ο Γιάννης Κότσιρας (στίχοι) για την εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Μπάμπης Στόκας μας χαρίζει με την ιδιαίτερη και αγαπημένη χροιά του μία δυνατή ερμηνεία σε ένα εμπνευσμένο τραγούδι – γροθιά, που δένει τόσο τις συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» όσο και με γεγονότα που «ματώνουν» την κοινωνία μας.

«Μια κοπέλα κάποιου η κόρη το πολύχρωμο αγόρι / Γύρω φόνοι και σωπαίνεις, πέθανες και δεν το ξέρεις / Τα χέρια είναι για χάδια κι όχι να χτυπούν / Τα στόματα στο αίμα πρέπει να μιλούν / Στο κινητό ξεσπάς, ξέχασες ν’ αγαπάς / Συνήθισες το τέρας και το προσκυνάς», τραγουδά ο Μπάμπης Στόκας.

Ελληνικά Τηλεοπτικά Soundtracks 2022

Με το «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)», ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας μιλούν, μέσα από τη μουσική και τους στίχους και τη φωνή του Μπάμπη Στόκα, για τον ρατσισμό, την έμφυλη βία, τα ναρκωτικά, αλλά και για όσους κλείνουν τα μάτια και εθελοτυφλούν σε αυτά τα περιστατικά.

Το «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)» ακούστηκε πρώτη φορά στο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» που μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου και κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Το τραγούδι έρχεται μετά τα προηγούμενα τέσσερα νέα κομμάτια της σειράς, το ομότιτλο «Σασμός» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, το «Κάθε Μέρα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Αντίθετα» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά και το «Παλιά Πληγή» με ερμηνεύτρια την Μελίνα Κανά, τα οποία έχουν αγαπηθεί από το κοινό και συγκεντρώνουν αποθεωτικά σχόλια, ενώ έχουν γίνει top trend στο YouTube με εκατομμύρια views και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Το «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

[ad_2]

Source link