Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Μάθιου Μακόναχι ενάντια στην οπλοκατοχή (video)

Written by on 8 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Μόλις και συγκρατούσε τη θλίψη και τον εκνευρισμό του ο Μάθιου Μακόναχι στην ομιλία που έδωσε στον Λευκό Οίκο, σχετικά με την οπλοκατοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο ηθοποιός μίλησε επί είκοσι λεπτά για τους νόμους που πρέπει να διέπουν την οπλοκατοχή για να μην θρηνήσει η Αμερική κι άλλα θύματα.

Αφορμή για αυτήν του την εμφάνιση αποτέλεσε το πρόσφατο μακελειό σε σχολείο του Τέξας, όπου ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμος, σκότωσε χωρίς λόγο δεκαεννέα παιδιά.

Ο Μάθιου μίλησε συγκεκριμένα για την δεκάχρονη Αλίθια που έχασε τη ζωή της, ενώ διάβασε τα ονόματα όλων των θυμάτων.

Παρά τα πάμπολλα θύματα, οι νόμοι περί οπλοκατοχής είναι ιδιαίτερα ελαστικοί, καθώς το λόμπι των Όπλων έχει ιδιαίτερη ισχύ στη Γερουσία κάτι που δεν θα αλλάξει εύκολα.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Συγκλόνισε ο Μάθιου Μακονάχι: Ξέσπασε για το μακελειό στο Τέξας και την οπλοκατοχή”,”description”:”Έκκληση σε δραματικούς τόνους έκανε ο ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι, μιλώντας στον Λευκό Οίκο, για την θεσμοθέτηση αυστηρών νόμων για την οπλοκατοχή. Συγκινημένος, ο Τεξανός σταρ του Χόλιγουντ, μίλησε για τα θύματα του μακελειού σε σχολείο στο Τέξας, την πόλη που είναι και η γενέτειρά του και κάλεσε το Κογκρέσο να πάρει μέτρα άμεσα, ώστε να μη θρηνήσει η χώρα κι άλλα θύματα από όπλα. “,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icTR5Z243ZXRpZGwvMjAyMi8wNi8wOC8xMS8yMF8wMl82MmEwODVlMjgzNGRmLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M8S”,”uploadDate”:”2022-06-08T11:21:43.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ckkpkdy6at0h”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Ο Μάθιου Μακόναχι ενάντια στην οπλοκατοχή (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link