Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί το νέο τραγούδι – Η Ελένη Φουρέιρα στο video clip

Written by on 8 Ιανουαρίου 2022

[ad_1]

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκαλύπτει το «Chapter 1» μίας ενδιαφέρουσας μουσικής ιστορίας που θα έχει και συνέχεια.

Κωνσταντίνος Αργυρός συναντά στο στούντιο ηχογράφησης τον Γιώργο Θεοφάνους και την Ελεάνα Βραχάλη και παρουσιάζει το «Τίποτα Εσύ», το αποτέλεσμα μιας σπουδαίας μουσικής συνάντησης, που κυκλοφορεί μαζί με ένα ιδιαίτερο music video.

Το «Τίποτα Εσύ» είναι το νέο single του πιο επιτυχημένου καλλιτέχνη της γενιάς του, που συνεργάζεται ξανά με τον σπουδαίο δημιουργό Γιώργο Θεοφάνους, με τον οποίο μας έχουν χαρίσει μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν και για πρώτη φορά με την εξαιρετική στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη.

Παράλληλα, το τραγούδι αυτό είναι το πρώτο που δημιουργούν μαζί ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ελεάνα Βραχάλη.

Ένα ιδιαίτερο και γεμάτο συναίσθημα ζεϊμπέκικο – πρόταση, που συνδυάζει τον αγαπημένο λαϊκό ήχο με τη μοντέρνα ενορχήστρωση και παραγωγή.

Το «Τίποτα Εσύ» συνεχίζει το προσωπικό του σερί των No. 1 επιτυχιών του Κωνσταντίνου Αργυρού που αγαπούν το κοινό, κατακτούν τις πρώτες θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay και τα digital charts και μετρούν εκατομμύρια YouTube views.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών music video, σε σκηνοθεσία Γιάννη Δημολίτσα.

Συμπρωταγωνίστρια του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι η κορυφαία performer Ελένη Φουρέιρα. Μέσα από το video του «Τίποτα Εσύ» οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν το «Chapter 1» μίας ενδιαφέρουσας μουσικής ιστορίας που θα έχει και συνέχεια.

Το «Τίποτα Εσύ» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

[ad_2]

Source link