Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμηνεύει το τραγούδι της σειράς «Μόλις Χθες»

Written by on 22 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μεταφέρει τον ακροατή σε έναν μεγάλο έρωτα που καταλήγει σε μία ανελέητη σύγκρουση.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων της καθημερινής δραματικής σειράς «Μόλις Χθες» του ΣΚΑΙ.

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του μας καθηλώνει για ακόμα μια φορά με την εξαιρετική ερμηνεία του, σε μια δυναμική ερωτική μπαλάντα με εξομολογητικούς στίχους.

«Σ’ αγαπούσα μόλις χθες πώς μπορείς και μου το λες, λες και έχει ένα διακόπτη η καρδιά που τον κλείνεις και ξεχνά… Σ’ αγαπούσα κι εννοώ τότε, τώρα κι όσο ζω κι άμα φύγω πρώτος στον ουρανό κι από ‘κει θα σ’ αγαπώ…», τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Βασίλη Γαβριηλίδη ενώ τους στίχους υπογράφει ο Νίκος Μωραΐτης, δύο καταξιωμένοι δημιουργοί που έχουν δημιουργήσει από κοινού πολλές αγαπημένες επιτυχίες.

Κωνσταντίνος Αργυρός - Rack

Με την ξεχωριστή χροιά του Κωνσταντίνου Αργυρού και την υπογραφή δύο εξαιρετικών δημιουργών, το «Μόλις Χθες» συνοδεύει τη δραματική σειρά που προβάλλεται καθημερινά στις 18:45 από τον ΣΚΑΙ, μεταφέροντας τον ακροατή μελωδικά σε έναν μεγάλο έρωτα που καταλήγει σε μία ανελέητη σύγκρουση.

Ο έρωτας, η αντιζηλία, η εξουσία, η αδυναμία, η διεκδίκηση, η ίντριγκα, το καλό και το κακό, η αγάπη και το μίσος, το πάθος και η τρέλα, συγκρούονται και κανείς δεν είναι σίγουρος ποιο από όλα θα νικήσει.

Εν τω μεταξύ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συμμετέχει για πρώτη φορά στο «The Voice of Greece» στο ρόλο του coach, το οποίο προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στον ΣΚΑΙ και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φάση των Blind Auditions.

Το τραγούδι της σειράς «Μόλις Χθες» με την ερμηνεία του Κωνσταντίνου Αργυρού κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

[ad_2]

Source link