Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης τραγουδά το «Τυχερό Αστέρι» – Hit Channel

Written by on 23 Δεκεμβρίου 2022

[ad_1]

Η ξεχωριστή διασκευή του Θοδωρή Βουτσικάκη.

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης επανακυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες την ξεχωριστή διασκευή του για το διαχρονικό πλέον τραγούδι «Τυχερό Αστέρι» του Κωνσταντίνου Βήτα.

Το 2016 ο Θοδωρής Βουτσικάκης συστήθηκε ραδιοφωνικά στο κοινό, όταν επέλεξε να διασκευάσει και να ερμηνεύσει, με τη διαπεραστική εκφραστικότητα που χαρακτηρίζει τη φωνή του, το «Τυχερό Αστέρι», για τη συλλογή «Στον Αέρα του Μελωδία», ύστερα από κάλεσμα του ραδιοφωνικού σταθμού.

Σήμερα, στο πλαίσιο της επιτυχημένης συνεργασίας της Panik Oxygen και του νεαρού τραγουδιστή, η οποία μας έχει χαρίσει το επιτυχημένο άλμπουμ «Όμορφη Ζωή» με τον βραβευμένο με Όσκαρ Ιταλό συνθέτη Nicola Piovani και το τραγούδι «Παράδεισος» από τους τίτλους αρχής της σειράς «Ο Παράδεισος Των Κυριών», αυτή η επανεκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού του Κωνσταντίνου Βήτα βρίσκεται στον αέρα ξανά.

O Θοδωρής Βουτσικάκης έχει ξεχωρίσει για τις συνεργασίες με σπουδαίους δημιουργούς, για τους ρόλους που ερμηνεύει στο μουσικό θέατρο, αλλά κυρίως για τον μοναδικό τρόπο ερμηνείας και το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό του ταμπεραμέντο.

Έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους Σταύρο Ξαρχάκο, Χρήστο Λεοντή, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Νίκο Ξυδάκη, Δάφνη Αλεξανδρή, Dulce Pontes, Μαρία Φαραντούρη, Μάριο Φραγκούλη, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης συνεπήρε κοινό και κριτικούς και επιβεβαίωσε τη γενναιόδωρη υποδοχή που έλαβε από την πρώτη του εμφάνιση στην ελληνική δισκογραφία με την «Αισθηματική ηλικία».

Οι πολύπλευρες σπουδές στο τραγούδι, το μουσικό θέατρο και τη νομική, η πλούσια σε ακούσματα δισκοθήκη της οικογένειάς του, η αγάπη του για τον κινηματογράφο αλλά και τα ανεξάντλητα ερεθίσματα υπό το φως του ελληνικού πολιτισμού, διαμόρφωσαν την καλλιτεχνική του βάση.

Με εφαλτήριο αυτό το πολύχρωμο, μεσογειακό μωσαϊκό, συνεχίζει αδιάκοπα να εξελίσσει τη μουσική ταυτότητά του.

[ad_2]

Source link