Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Δημήτρης Λιόλιος μας υπενθυμίζει ότι η μουσική είναι «Το μόνο γιατρικό»

Written by on 8 Απριλίου 2022

[ad_1]

Ένας νέος τραγουδοποιός ο   L I O L I O S  (Δημήτρης Λιόλιος) έρχεται με το πάθος και τον ενθουσιασμό των 22 του χρόνων να μας παρασύρει στο μουσικό του κόσμο και να μας υπενθυμίσει ότι η μουσική και γενικότερα η δημιουργία είναι «Το μόνο γιατρικό».

Με ποπ διάθεση και τη ροκιά της νιότης σχημάτισε ένα μουσικό «ΠΑΖΛ» έξι τραγουδιών που αποτελούν το πρώτο του προσωπικό album.

Πρόκειται για έξι ελληνόφωνα τραγούδια που αποκαλύπτουν το ύφος του καινούριου τραγουδοποιού που υπογράφει τη μουσική και τους στίχους και κινείται σε ποπ και ροκ ήχους.

Το ομότιτλο «ΠΑΖΛ», «Το μόνο γιατρικό», «Σιωπή», «Το κουτί» , και η «Αγκαλιά» σε στίχους Δημήτρη Αρχοντή, Νεκτάριου Φλώρου και «Σαν Παιδί» σε στίχους Μαρίλιας Φωτοπούλου.

«Το Μόνο Γιατρικό» είναι και το πρώτο videoclip του νεαρού καλλιτέχνη, μια φιλόδοξη παραγωγή σε σκηνοθεσία Ευάγγελου Ρασσιά.  Μια μικρού μήκους ταινία που οπτικοποιεί το μήνυμα των στίχων: πως η θλίψη που μας κατακλύζει σε συγκεκριμένες περιόδους της ζωής μας μπορεί με τη βοήθεια του αισθήματος επιβίωσης να μετουσιωθεί σε δημιουργία και να μας κάνει να ξεκινήσουμε από τη αρχή. Στο δυναμικό αποτέλεσμα συμβάλει με το χορό της η Ζωή Μαργώνη αλλά και ο Δριμύς, η μεγάλη αγάπη του Δημήτρη Λιόλιου που δεν είναι άλλη από το άλογό του!



Βιογραφικό

Ο   L I O L I O S  (Δημήτρης Λιόλιος) είναι ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης από τη Σπάρτη. Η σχέση του με τη μουσική ξεκίνησε από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών όταν έλαβε τα πρώτα ερεθίσματα από το οικογενειακό του περιβάλλον. Στα 9 του ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας καθώς και μια μεγάλη σειρά καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. Στο τέλος όμως φαίνεται πως τον κέρδισε η μουσική και από τα 15 του αφοσιώθηκε  σε εκείνη. Πήρε πτυχίο αρμονίας, παρακολούθησε μαθήματα μοντέρνας φωνητικής και μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας, ενώ ταυτόχρονα έκανε live με αρκετές μπάντες στη Σπάρτη.

Στα 18 του ξεκίνησε να φοιτά στο Ο.Π.Α. (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), κάνοντας παράλληλα party lives με την μπάντα «εCrew» εντός Αθηνών, αλλά και live εμφανίσεις.

Στα 20 του ένιωσε την ανάγκη να εκφραστεί μέσω μιας προσωπικής δουλείας, την οποία κατάφερε να ολοκληρώσει μετά από δύο χρόνια το album του με τίτλο «ΠΑΖΛ».

Στόχος του είναι να συνεχίσει να μοιράζεται τις εμπειρίες του μέσω της μουσικής, διατηρώντας τη σχέση του μαζί της, αγνή και αυθεντική.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/liolios_d/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/L-I-O-L-I-O-S-108070975125957

EMAIL: dimlio2000@gmail.com

ALBUM LINK: https://ffm.to/liolios_pazl VIDEO CLIP LINK: https://www.youtube.com/watch?v=klH-8ckUkIg&ab_channel=LIOLIOS



[ad_2]

Source link