Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ο Γιώργος Γιαννιάς κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Αν Φύγεις» – Δείτε το υπέροχο video

Written by on 7 Φεβρουαρίου 2020


Μοναδικά χρωματίζει ο Γιώργος Γιαννιάς με την ερωτική φωνή του το νέο τραγούδι του με τίτλο «Αν Φύγεις».

Ο Γιώργος Γιαννιάς κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του «Αν Φύγεις» μαζί με ένα υπέροχο video clip.

Η ερωτική χροιά της φωνής του είναι και η ερμηνευτική του ταυτότητά όλα αυτά τα χρόνια. Με τραγούδια πότε ρυθμικά και πότε αισθαντικά, που περιγράφουν τον έρωτα, τις ανθρώπινες σχέσεις και την καθημερινότητα και ταιριάζουν πολύ στον τόνο της φωνής του, ο Γιώργος Γιαννιάς γνωρίζει πάντα μεγάλη αποδοχή.

Ο αγαπημένος ερωτικός τραγουδιστής συνεχίζει στο ίδιο μονοπάτι με το μελωδικό τραγούδι «Αν Φύγεις», το οποίο συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ταλαντούχος Γιάννης Φρασέρης και τους στίχους ο έμπειρος Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, δύο καταξιωμένοι δημιουργοί που δίνουν στον Γιώργο Γιαννιά τα εχέγγυα της επιτυχίας.

«Μα εσύ ποτέ να μη χαθείς, μη ρίξεις κι ας μπορείς, τ’ αστέρια μου στο χώμα… Εσύ ποτέ, ποτέ ξανά, μην πάρεις αγκαλιά κανένα άλλο σώμα», τραγουδά ο Γιώργος Γιαννιάς με την ερωτική φωνή του.

Στο ρεφρέν τα συναισθήματα κορυφώνονται σε μία κατάθεση ψυχής: «Αν φύγεις από τη ζωή μου δε θα ‘χω λόγο για να ζω, αν φύγεις θα χαθεί ο ήλιος και δε θα ξημερώνει εδώ…»

Το «Αν Φύγεις» αποκτά εικόνα με ένα ατμοσφαιρικό video clip σε ασπρόμαυρη αισθητική, που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου.

Το νέο single του Γιώργου Γιαννιά με τίτλο «Αν Φύγεις» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.



Source link