Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο γιος του Andrea Bocelli κυκλοφορεί το πρώτο «Solo» τραγούδι του

Written by on 25 Σεπτεμβρίου 2021

[ad_1]

Το πρώτο «Solo» τραγούδι του Matteo Bocelli.

Ο Matteo Bocelli κάνει το προσωπικό ντεμπούτο του στη δισκογραφία κυκλοφορώντας από την Capitol Records / Universal Music ένα νέο τραγούδι με το εύστοχο τίτλο «Solo».

Το τραγούδι χαρακτηρίζεται από μία πλούσια ορχηστρική ενορχήστρωση που συνοδεύει το λεπτεπίλεπτο πιάνο το οποίο παίζει ο ίδιος ο Matteo και τα έντονα στοιχεία της σύγχρονης pop παραγωγής από τον βραβευμένο με Grammy, Jesse Shaktin.

Ο Matteo Bocelli τραγουδά με πάθος και σαφήνεια για ένα χαμένο έρωτα, τη χάραξη ενός νέου μονοπατιού και το κενό που νιώθεις όταν ένα πρόσωπο που αγαπάς είναι εντελώς απρόσιτο.

«Μου λείπεις με κάθε ανάσα που παίρνω. Εύχομαι να ήσουν μαζί μου όταν ξυπνάω», τραγουδά ο Matteo στο τραγούδι που έγραψε μαζί με τη Fiona Bevan και τον Marco Guazzone.

Το μουσικό βίντεο για το «Solo», το οποίο κυκλοφόρησε παράλληλα με το τραγούδι, είναι πλούσιο σε συμβολισμούς και τη φυσική ομορφιά της μαγευτικής οροσειράς των Δολομιτών, που βρίσκονται στη βορειοανατολική Ιταλία.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Gaetano Morbioli, ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης το μουσικό βίντεο για το «Fall On Me», το ντουέτο του Matteo με τον πατέρα του, τον θρύλο της όπερας Andrea Bocelli.

Ο Matteo Bocelli, ο οποίος είναι απόφοιτος του Ωδείου της Lucca στην Τοσκάνη, δηλώνει: «Τα τελευταία τρία χρόνια, η Capitol Records μου έδωσε μια σπάνια ευκαιρία – να έχω χρόνο, να μελετήσω, να γράψω νέα μουσική, να κάνω πρόβες – και είμαι πραγματικά υπερήφανος που μπορώ να κυκλοφορήσω αυτό το πρώτο τραγούδι».

Μεγάλο μέρος του κόσμου άκουσε για πρώτη φορά τον Matteo στο «Fall On Me», το τραγούδι  με αγγλικούς και ιταλικούς που συνυπέγραψε για το περίφημο άλμπουμ «Sì» (2018) του Andrea Bocelli, το οποίο κατέκτησε την κορυφή του αμερικανικού Billboard 200 και του βρετανικού Official Albums Chart.

Το «Fall On Me», το οποίο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 300 εκατομμύρια συνδυασμένα streams παγκοσμίως, συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας «Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια» της Disney.

Ο Matteo και ο Andrea Bocceli ερμήνευσαν το «Fall On Me» στο «Madison Square Garden» και στο «Hollywood Bowl», καθώς και σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα.

Ήταν μια δυνατή εισαγωγή, ωστόσο το μουσικό ταξίδι του Matteo ξεκίνησε όταν ήταν παιδί. Σε ηλικία έξι ετών μάθαινε πιάνο και στα 18 του έκανε το ντεμπούτο του στη σκηνή για να τραγουδήσει Verdi στο Κολοσσαίο της Ρώμης. Δούλεψε όλη του τη ζωή για να τελειοποιήσει την τέχνη του.

Αλλά οι μελωδίες που αναδύονται κάθε φορά που ο νεαρός ανοίγει το στόμα του μοιάζουν αληθινές με έναν τρόπο που δεν μπορεί να εξηγηθεί με την κλασική παιδεία. Τραγουδάει με μια καθαρότητα της έκφρασης που μοιάζει έμφυτη, με χάρισμα και σαφήνεια του σκοπού.



[ad_2]

Source link