Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης ζωντανεύει τα πιο τρυφερά συναισθήματα των Χριστουγέννων

Written by on 4 Δεκεμβρίου 2019


Ο Βαγγέλης Κακουριώτης ζωντανεύει τα πιο τρυφερά συναισθήματα των Χριστουγέννων.

Τα Χριστούγεννα είναι συναίσθημα και ο Βαγγέλης Κακουριώτης τους δίνει τη φωνή του με το single «Γεννήθηκες Για Μένα (Χριστούγεννα)», που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Το απόλυτο pop icon ερμηνεύει με την αισθαντική χροιά του το πιο ερωτικό γιορτινό τραγούδι, στο οποίο, μάλιστα, υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.

Με το «Γεννήθηκες Για Μένα (Χριστούγεννα)» ο Βαγγέλης Κακουριώτης ζωντανεύει τα πιο τρυφερά συναισθήματα και μας χαρίζει ένα χριστουγεννιάτικο anthem που θα ακούμε ξανά και ξανά, κάθε χρόνο.

«Η πόλη γιορτάζει τραγούδια φωνές, τα φώτα ανάβει ανοίγει την πόρτα στο χθες. Οι δρόμοι γεμάτοι μα λείπεις εσύ, τα μάτια μου κλείνω το ξέρω πως θα ‘σαι εκεί. Χώρισαν οι δρόμοι μας μα όχι οι καρδιές, σ’ έψαξα στο στέκι μας στις πρώτες αγκαλιές…», τραγουδά ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Και συνεχίζει στο ρεφρέν: «Χριστούγεννα σαν όνειρο σαν ψέμα, χαθήκαμε κι oι δυο μας σ ένα βλέμμα. Ανάβουν σαν λαμπιόνια μαγεμένα, χιλιάδες συναισθήματα κρυμμένα. Χριστούγεννα για σένα και για μένα αστέρι φωτεινό τα περασμένα, σημάδι η αγάπη μου για σένα, γεννήθηκες καρδούλα μου για μένα…»

Αυτή την περίοδο ο Βαγγέλης Κακουριώτης πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Hairspray» στο θέατρο «Ακροπόλ».

Παράλληλα κάθε Σάββατο και Κυριακή εμφανίζεται, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στο «YTON».



Source link