Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ο Αντώνης Ρέμος κυκλοφορεί νέο τραγούδι – Ακούστε το

Written by on 14 Φεβρουαρίου 2022


Ακούστε το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου σε μουσική Στέφανου Κορκολή και στίχους Νίκου Μωραΐτη.

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία κυκλοφορεί ο Αντώνης Ρέμος.

«Όλα Για Σένα» ο τίτλος της και ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής ντύνει με την υπέροχη και αγαπημένη φωνή του μια μοναδική μπαλάντα, μία εκπληκτική σύνθεση του Στέφανου Κορκολή, του διεθνούς φήμης συνθέτη και πιανίστα και βαθιά αληθινούς στίχους του σημαντικότερου στιχουργού της γενιάς του, του Νίκου Μωραΐτη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Στέφανος Κορκολής και ο Νίκος Μωραΐτης είναι οι δύο δημιουργοί που υπέγραψαν την κλασική πλέον επιτυχία «Εκατό Φορές Κομμάτια» του Αντώνη Ρέμου από το 2008. Ενώ αυτή είναι η δεύτερη μόλις συνεργασία του Αντώνη Ρέμου με τον Στέφανο Κορκολή, ο Νίκος Μωραΐτης αποτελεί έναν από τους τακτικότερους συνεργάτες του.

Την παραγωγή του «Όλα Για Σένα» υπογράφει ο Γιώργος Κυβέλλος.

Το «Όλα Για Σένα», μια κατάθεση αγάπης που θα μας συντροφεύει σε όλες τις στιγμές μας, κυκλοφορεί την ημέρα των ερωτευμένων και θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του Αντώνη Ρέμου που θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα.

«Τα δίνω όλα, όλα για σένα / Εγώ δεν έχω εαυτό να κρατήσω για μένα / Τα δίνω όλα και είμαι εντάξει / Οι άλλοι όλοι στα λόγια και εγώ στην πράξη», τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος στο ρεφρέν του τραγουδιού.

Το «Όλα Για Σένα» διαδέχεται για τον Αντώνη Ρέμο την καλοκαιρινή επιτυχία «Εγώ Γεννήθηκα Ξανά», που έχει συγκεντρώσει 4,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και παρέμεινε επί σειρά μηνών στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το «Όλα Για Σένα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.



Source link