Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Αντώνης Μαρτσάκης αφιερώνει ένα συκγινητικό τραγούδι στη «Μάνα» – Hit Channel

Written by on 27 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Νέο τραγούδι από τη σειρά «Σασμός».

Με ακόμα ένα συγκλονιστικό τραγούδι, το «Η Μάνα», με ερμηνευτή τον Αντώνη Μαρτσάκη, συνεχίζεται το επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα.

Ο Αντώνης Μαρτσάκης, ένας από τους σπουδαιότερους λυράρηδες της νεότερης γενιάς, μας χαρίζει με τη δωρική και καθηλωτική ερμηνεία του ένα ιδιαίτερο τραγούδι, με έντονο άρωμα από την Κρήτη και τον Πόντο.

Το «Η Μάνα», που συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, εξυμνεί το πιο ιερό και σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μας

Παράλληλα, ξεπερνώντας το αυστηρά προσωπικό πλαίσιο, αναφέρεται και στην κοινή «Μάνα» όλων μας, την πατρίδα.

Με το «Η Μάνα» ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας χαρίζουν ακόμα ένα εξαιρετικό τραγούδι από το soundtrack της δημοφιλούς σειράς, όλα τα κομμάτια του οποίου έχουν αγαπηθεί από το κοινό, έχουν γίνει top trend στο YouTube έχοντας εκατομμύρια views και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Έχουν προηγηθεί το ομότιτλο τραγούδι της σειράς με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, το «Κάθε Μέρα» με τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Αντίθετα» με τον Βασίλη Σκουλά και το «Παλιά Πληγή» με τη Μελίνα Κανά, το «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)» με τον Μπάμπη Στόκα και το «Φως» με τον Γιάννη Κότσιρα, «Τ’ Ανίκητα», ξανά με τον Δημήτρη Μπάση και το «Πέτρινη Καρδιά» με τη Δήμητρα Μπουλούζου.

Πιο πρόσφατα, η Γλυκερία τραγούδησε για «Το Μαζί» ενώ ο Γιώργος & Νίκος Στρατάκης έγιναν «Φίλος Και Εχθρός».

Το τραγούδι «Η Μάνα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

[ad_2]

Source link