Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Οι Travis και η Susanna Hoffs συνεργάζονται στο «The Only Thing»

Written by on 26 Αυγούστου 2020


Οι Travis συναντούν τη Susanna Hoffs των The Bangles.

Ένα ντουέτο – έκπληξη είναι το νέο single που διάλεξαν οι Travis από το επερχόμενο άλμπουμ τους «10 Songs».

Στο «The Only Thing» o Fran Healy μοιράζεται τα φωνητικά με τη μοναδική Susanna Hoffs, τραγουδίστρια και συνιδρύτρια του καλιφορνέζικου pop – rock συγκροτήματος The Bangles.

Ο Fran Healy και η Susanna Hoffs γνωρίστηκαν μέσω του Twitter και η εκτίμηση ήταν αμοιβαία: εκείνη αγαπούσε τη φωνή του και αυτός μεγάλωσε με τα τραγούδια της.

Μια ημέρα ο frontman των Travis ρώτησε τη Susanna Hoffs αν θα τραγουδούσε μαζί του και η αυθόρμητη απάντηση ήταν «ναι».

Η Susanna Hoffs περιγράφει για τη συνεργασία της με τον Fran Healy: «Μια ημέρα εμφανίστηκε στη πόρτα μου (σημ. μένουν και οι δύο στο Λος Άντζελες), μαζί με τον εξοπλισμό του και ηχογραφήσαμε στο σαλόνι. Είναι μια πραγματικά υπέροχη συνεργασία».

Το άλμπουμ «10 Songs» των Travis θα κυκλοφορήσει από την BMG στις 9 Οκτωβρίου. Την παραγωγή έχουν φροντίσει ο Fran Healy και ο Robin Baynton (Coldplay, Florence + The Machine).

Οι Travis, το εναλλακτικό ροκ συγκρότημα από τη Γλασκώβη, αποτελούνται από τους Fran Healy (φωνή, κιθάρα, πιάνο), Dougie Payne (μπάσο, δεύτερα φωνητικά), Andy Dunlop (πρώτη κιθάρα, μπάντζο, πλήκτρα, δεύτερα φωνητικά) και Neil Primrose (τύμπανα, κρουστά).

Το όνομά τους το εμπνεύστηκαν από τον κύριο χαρακτήρα της ταινίας «Paris, Texas» του Wim Wenders.



Source link