Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Thirty Seconds To Mars συναντούν τον ILLENIUM στο νέο single «Wouldn’t Change A Thing»

Written by on 16 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Το single θα περιλαμβάνεται στην deluxe έκδοση του άλμπουμ «Fallen Embers» του ILLENIUM.

O DJ, μουσικός παραγωγός, καλλιτέχνης και πολυπλατινένιο φαινόμενο ILLENIUM αποκαλύπτει το νέο single «Wouldn’t Change A Thing» στο οποίο συνεργάζεται με τους Thirty Seconds To Mars. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγούδι αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία από το θρυλικό συγκρότημα των Thirty Seconds To Mars μετά από τρία χρόνια.

Το «Wouldn’t Change A Thing» θέτει τις βάσεις για την άφιξη της Deluxe Edition του τέταρτου ολοκληρωμένου άλμπουμ του ILLENIUM, «Fallen Embers», στις 22 Οκτωβρίου 2021. Αυτή θα είναι η πρώτη κυκλοφορία του στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας του με τη Warner Records.

Το single συνδυάζει την καθηλωτική και κινηματογραφική παραγωγή του ILLENIUM με μια ουράνια και μαγική ερμηνεία από τον frontman των Thirty Seconds To Mars, Jared Leto. Με τη συνοδεία του δυνατού ήχου του Shannon Leto στα ντραμς, ψυχρά συνθεσάιζερ παίζουν στο παρασκήνιο προτού ένα ανατριχιαστικό dancefloor-ready groove αναλάβει τα ηνία.

Εν τω μεταξύ, ο Jared Leto τραγουδά δυνατά και καθαρά: «Ό, τι κι αν συμβεί, είναι μια μοιραία έλξη για μένα. Δεν θα άλλαζα τίποτα». Στο συνοδευτικό visualizer, εικόνες από φλόγες, βροχή και σπίθες αναδεικνύουν τη συναισθηματική ένταση του τραγουδιού και δίνουν ζωή στις λέξεις.

Για την Deluxe Edition, ο ΙLLENIUM ανανέωσε και πρόσθεσε στο «Fallen Embers» πέντε νέα τραγούδια. Μεταξύ του νέου υλικού, o Virtual Riot δίνει νέα πνοή στο «Blame Myself» (με τη συμμετοχή της Tori Kelly) με ένα ολοκαίνουργιο remix και αυξάνει την ένταση και την εκτόνωση με ένα απρόβλεπτο glitchy breakdown.

Από το φρενήρες bounce του «Hurt Like This» μέχρι το γεμάτο κιθάρες crunch του «Superhero», η Deluxe Edition αποτελεί το πιο πλήρες και ολοκληρωμένο όραμα του ILLENIUM για το «Fallen Embers».

Το άλμπουμ «Fallen Embers», το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 400 εκατομμύρια streams, διαθέτει μια σειρά από anthems, όπως το «Nightlight» (150 εκατ. streams), το «Hearts on Fire» με τον Dabin feat. Lights (60 εκατ. streams), «First Time» feat. iann dior (50 εκατ. streams), «Sideways» με τους Valerie Broussard και Nurko (25 εκατ. streams) και «Heavenly Side» με τον Matt Maeson (5 εκατ. streams).

Τα συνολικά streams του ILLENIUM έχουν πλέον ξεπεράσει τα 5 δισεκατομμύρια και συνεχίζουν να αυξάνονται.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο ILLENIUM έλαμψε στη σκηνή μουσικών φεστιβάλ όπως τα Lollapalooza, Breakaway Music Festival, Life Is Beautiful και άλλα. Τώρα, φωτίζει την ηλεκτρονική μουσική πιο φωτεινά από ποτέ με την Deluxe Edition του «Fallen Embers» και πολλά άλλα που θα ακολουθήσουν.

[ad_2]

Source link