Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Swedish House Mafia κυκλοφορούν επίσημα το αριστουργηματικό «One Symphony»

Written by on 3 Ιανουαρίου 2022

[ad_1]

Μία πραγματικά μαγευτική εκτέλεση με κάθε δυνατή έννοια.

Οι Swedish House Mafia ξεκινούν το νέο έτος με τον πιο μοναδικό τρόπο και παρουσιάζουν την επανεκτέλεση του «One», ενός κομματιού που έχει αναμφισβήτητα διαμορφώσει την ταυτότητα του γκρουπ την τελευταία μία δεκαετία.

Πηγαίνοντας ένα επίπεδο πιο πέρα, οι θρυλικοί DJs και μουσικοί παραγωγοί επανασυνδέθηκαν με τον επίσης Σουηδό συνθέτη καλλιτεχνικής μουσικής Jacob Mühlrad για να χαρίσουν στους θαυμαστές τους ένα ορχηστρικό αριστούργημα με τίτλο «One Symphony».

Αφού μας αιφνιδίασαν όλους με την πρόσφατη κυκλοφορία ενός extended mix για την επιτυχημένη συνεργασία τους με τον The Weeknd στο single «Moth To A Flame», δεν μπορούμε παρά να είμαστε για άλλη μία φορά ευγνώμονες απέναντι σε ένα από τα πιο επιδραστικά μουσικά σχήματα της dance σκηνής.

Οι Swedish House Mafia παρουσίασαν για πρώτη φορά το «One Symphony» στον κόσμο κατά τη διάρκεια των πρώτων στάσεων της περιοδείας τους το 2019 στο «Tele2 Arena» της Στοκχόλμης και το συμπεριέλαβαν σε όλη την υπόλοιπη ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή περιοδεία τους.

Με την επίσημη επάνοδο των Swedish House Mafia να αποτελεί κομβική στιγμή του 2021, το «One Symphony», μία πραγματικά μαγευτική εκτέλεση με κάθε δυνατή έννοια, αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τη δύναμη που κρύβει η τέχνη της μουσικής και επιτρέπει σε ένα διαχρονικό κλασικό τραγούδι με τη μορφή του «One» να φτάσει σε ένα επίπεδο που με την πρώτη ματιά θα φαινόταν αδύνατο, λόγω της φύσης και της ταυτότητας του πρωτότυπου τραγουδιού.

Ο Jacob Mühlrad, προσφέροντας όλα τα στοιχεία που γνωρίζουμε και αγαπάμε, έχει προσθέσει έναν διακριτικό αλλά και κινηματογραφικό ήχο, ενώ η πάντα συναρπαστική αύρα μίας ορχηστρικής συμφωνίας, σίγουρα κάνει αυτή την κυκλοφορία να ξεχωρίζει.

Το «One Symphony» που κυκλοφορεί τώρα, θα οδηγήσει τους ακροατές στο πιο σημαδιακό ταξίδι, με την αυθεντικότητα του αρχικού κομματιού να αποτελεί βασικό στοιχείο σε αυτή την επανεκτέλεση.

Οι Swedish House Mafia εξήγησαν ότι η αρχική διαδικασία δημιουργίας του «One» μπορούσε να συγκριθεί με εκείνη μιας ορχήστρας, όπου «κάθε ήχος και νότα έπαιζε το ρόλο του και είχε τη θέση του στο κομμάτι», προσθέτοντας ότι σκέφτηκαν να προσεγγίσουν τον Jacob Mühlrad «για να δουν πώς θα ακουγόταν το “One” στον κόσμο του» πριν κάνουν ξανά περιοδεία το 2019.

Το «One Symphony» είναι η πιο τέλεια πινελιά σε ένα τραγούδι που έχει γράψει τον τίτλο του με χρυσά γράμματα στην dance βιομηχανία και όχι μόνο.

[ad_2]

Source link