Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Οι Sofi Tukker διασκευάζουν το «Chasing Cars» των Snow Patrol – Hit Channel

Written by on 19 Δεκεμβρίου 2022


Οι Soffi Tukker ενώνουν δύο διαφορετικούς κόσμους.

Οι Sofi Tukker ολοκληρώνουν την εκπληκτική χρονιά τους κυκλοφορώντας μία διασκευή του κλασικού τραγουδιού «Chasing Cars» των Snow Patrol.

Το δίδυμο επανασχεδιάζει το τραγούδι ως ένα ευαίσθητο ντουέτο που εντάσεις και υφέσεις, παραπέμποντας σε προσωπικές συζητήσεις.

Οι Sofi Tukker δηλώνουν σχετικά με το τραγούδι: «Το “Chasing Cars” είναι ένα τραγούδι που μας έδεσε μεταξύ μας. Περιγράφει αυτή την κατάσταση… Όταν είσαι δεμένος με κάποιον, όταν ξεχνάς ότι όλος ο κόσμος υπάρχει, όταν είσαι μαζί. Οι στίχοι δεν θα μπορούσαν να είναι πιο τέλειοι. Οι δύο πρώτες νότες είναι εμβληματικές. Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι τολμήσαμε να το αγγίξουμε… Είναι ήδη ένα αριστούργημα».

Ο Tucker Halpern των Sofi Tukker συνήθως δεν προσφέρεται εθελοντικά να τραγουδήσει, αλλά μάλλον δεν υπάρχει άλλο τραγούδι που να έχει τραγουδήσει περισσότερο στη ζωή του. Οπότε αισθάνθηκε αρκετά άνετα για να το δοκιμάσει.

«Αρχικά το δημιουργήσαμε για να το παρουσιάσουμε στο Triple J, έναν αυστραλιανό ραδιοφωνικό σταθμό, και μετά συνειδητοποιήσαμε ότι είναι ο τέλειος τρόπος για να κλείσουμε μία καταπληκτική χρονιά», εξηγεί το δίδυμο.

Την περασμένη εβδομάδα συμπληρώθηκαν 1.000 ημέρες από τότε που ξεκίνησε το Freak Fam, η κοινότητα που δημιουργήθηκε με αφορμή τα livestream DJ sets που έκαναν οι Sofi Tukker κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Ελπίζουμε να αγγίξει τις καρδιές των ανθρώπων που κάποτε άκουγαν αυτό το τραγούδι με τον ίδιο τρόπο που μας άγγιξε και εμάς, και ίσως συστήσει σε κάποιους ανθρώπους το τραγούδι συνολικά, οπότε… είστε ευπρόσδεκτοι», αναφέρει το συγκρότημα.

«Νιώθουμε τυχεροί που μπορέσαμε να διασκεδάσουμε μαζί του. Σας ευχαριστούμε Snow Patrol που γράψατε ένα από τα αγαπημένα μας τραγούδια», προσθέτει.

Οι Sofi Tukker ανακοίνωσαν επίσης ότι έγιναν brand ambassadors και συνιδιοκτήτες του Novo Fogo, ενός οργανισμού προστασίας των τροπικών δασών και παραγωγού βραβευμένων βραζιλιάνικων αποσταγμάτων από ζαχαροκάλαμο και έτοιμων κοκτέιλ.

Το 2022, οι Sofi Tukker κυκλοφόρησαν το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους, «Wet Tennis», και έδωσαν τις μεγαλύτερες συναυλίες της σταδιοδρομίας τους σε όλο τον κόσμο με πανηγυρικά sets που κάλυπταν όλη την καριέρα τους, με τους Bob’s Dance Shop, που γκρέμισαν τα εμπόδια μεταξύ καλλιτεχνών και κοινού.

Το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας τους ήταν sold out από το Παρίσι μέχρι την Άγκυρα και το πρώτο βορειοαμερικανικό σκέλος περιελάμβανε συναυλίες στο Greek Theatre του Μπέρκλεϊ μπροστά σε 8.500 θεατές, στο Shrine Expo Hall του Λος Άντζελες μπροστά σε 7.500 θαυμαστές και μία εμφάνιση στην πόλη τους στη Νέα Υόρκη και στο Brooklyn Mirage μπροστά σε 5.000 θεατές.

Τον Οκτώβριο μεταδόθηκε επίσης μέσω livestream η συναυλία τους στο Austin City Limits τόσο από το Hulu όσο και από το SiriusXM.

Επίσης, οι Soffi Tukker κέρδισαν φέτος τον δεύτερο χρυσό δίσκο τους στις Ηνωμένες Πολιτείες φέτος. Το single τους «Purple Hat» έγινε χρυσό τον Αύγουστο, ακολουθώντας τη διεθνή επιτυχία «Best Friend» του συγκροτήματος που είχε γίνει προηγουμένως χρυσή.

Οι Sofi Tukker έχουν λάβει ακόμη δύο υποψηφιότητες τους για Grammy για το single «Drinkee» και το άλμπουμ «Treehouse».



Source link