Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Röyksopp μοιράζονται το instrumental track «The Ladder»

Written by on 14 Ιανουαρίου 2022

[ad_1]

Οι Röyksopp κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους σχετικά με τα επόμενα σχέδιά τους.

Οι Röyksopp μοιράζονται το «The Ladder», το δεύτερο νέο τραγούδι τους μέσα σε δύο εβδομάδες.

Το νορβηγικό δίδυμο ηλεκτρονικής μουσικής, που αποτελείται από τους Svein Berge και Torbjørn Brundtland, δημιούργησε τον προηγούμενο μήνα έναν επίσημο λογαριασμό στο Instagram και άρχισε να προαναγγέλλει την κυκλοφορία ενός καινούργιου project.

Παράλληλα, προέτρεψαν τους θαυμαστές τους να «πατήσουν το R» για να ανακαλύψουν τη νέα μουσική μου.

Την Πρωτοχρονιά, οι Röyksopp παρουσίασαν ένα νέο τραγούδι διάρκειας δύο λεπτών με τίτλο «(Nothing But) Ashes…», χωρίς να μοιράζονται κάποια πληροφορία σχετικά με τα επόμενα σχέδιά τους.

Το δίδυμο συνεχίζει σε ρυθμό κυκλοφοριών με το «The Ladder», ένα instrumental κομμάτι που κινείται σε ένα μοναδικό ηχοτοπίο και συνοδεύεται από ένα visualiser σε σκηνοθεσία του Jonathan Zawada.

Τα τελευταία χρόνια οι Röyksopp έχουν κυκλοφορήσει μια σειρά από remixes, συνεργασίες και μηνιαία «lost tapes», ενώ την εποχή της κυκλοφορίας του «The Inevitable End» το 2014 δήλωσαν ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο τους άλμπουμ.

«Νιώθουμε ότι αυτό είναι ένα αντίο στην παραδοσιακή μορφή άλμπουμ», ανέφεραν τότε.

«Στη διαδοχική σειρά των άλμπουμ μας, μπορέσαμε να πούμε αυτό που θέλουμε να πούμε και να κάνουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε να κάνουμε μουσική, αλλά είναι το τελευταίο πράγμα από εμάς με τη μορφή άλμπουμ», τόνισαν.

Παρότι έχουν κυκλοφορήσει ήδη δύο νέα τραγούδια, οι Röyksopp δεν έχουν διευκρινίσει μέχρι αυτή τη στιγμή αν θέλουν να επιστρέψουν στη δημιουργία ολοκληρωμένων άλμπουμ και κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

[ad_2]

Source link