Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Οι Pussycat Dolls επιστρέφουν στη δράση με το single «React» και ένα φλογερό video

Written by on 7 Φεβρουαρίου 2020


Οι Pussycat Dolls επιστρέφουν στη δισκογραφία με ένα upbeat τραγούδι και ένα φλογερό music video.

Η μεγάλη δισκογραφική επάνοδος που όλοι περίμεναν είναι γεγονός. Οι Pussycat Dolls κυκλοφορούν το πρώτο τραγούδι τους μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια και εγκαινιάζουν επίσημα μία νέα εποχή.

Το γυναικείο συγκρότημα άφησε το δικό του αποτύπωμα στη δεκαετία του 2000 με τραγούδια όπως τα «Don’t Cha», «Beep», «Buttons» και «When I Grow Up».

Οι Pussycat Dolls έχουν καταγράψει πάνω από 54 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως, παρότι κυκλοφόρησαν μόνο δύο άλμπουμ, αριθμός που τις καθιστά στο έκτο γυναικείο συγκρότημα με τις υψηλότερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Οι Nicole Scherzinger, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta και Kimberly Wyatt ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να ολοκληρώσουν τις εκκρεμότητες που άφησαν στη μέση όταν χώρισαν τους δρόμους τους.

Οι Pussycat Dolls πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση μετά από δέκα χρόνια τον περασμένο Δεκέμβριο, στον τελικό του βρετανικού «X Factor: Celebrity» , σκορπίζοντας τεράστιο ενθουσιασμό για την επόμενη σελίδα στη σταδιοδρομία τους.

Στη σκηνή του talent show τραγούδησαν ένα medley με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και παρουσίασαν το ολοκαίνουργιο single «React», το οποίο τελικά κυκλοφόρησε σήμερα.

Το «React» είναι ένα electro-pop τραγούδι με upbeat παραγωγή, που αναφέρεται σε μία θυελλώδη σχέση.

Το φλογερό music video του τραγουδιού γυρίστηκε στο Λος Άντζελες με τη σκηνοθετική επιμέλεια των Βρετανών Bradley & Pablo.

Οι Pussycat Dolls μαγνητίζουν τα βλέμματα χορεύοντας αισθησιακά στο ρυθμό του «React», άλλοτε με τη βροχή να πλημμυρίζει το στούντιο και άλλοτε μπροστά από τοίχους όπου ξεπηδούν φλόγες.

Την εκρηκτική χορογραφία σχεδίασε η Nicole Scherzinger μαζί τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ.

«Τα κορίτσια είναι πολύ έμπειρες επαγγελματίες χορεύτριες, οπότε πάντα θα έχουν το δικό τους λόγο στη χορογραφία», εξήγησε η Scherzinger στο Entertainment Weekly. «Κατά κάποιον τρόπο καθεμία έχει τις δικές της δυνάμεις και πραγματικά δουλεύουμε συλλογικά ως ομάδα. Όμως, ναι, είμαι πολύ ισχυρογνώμων και όπως τα κορίτσια ξέρουν, έχω πολλές ιδέες και μετά δουλεύουμε όλες μαζί για να δούμε τι είναι καλύτερο», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι το «React» ανέβηκε στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού iTunes από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του.

Η επιστροφή των Pussycat Dolls στη δράση θα κορυφωθεί με τη διεξαγωγή της περιοδείας «Unfinished Business».

Η τουρνέ θα ξεκινήσει τον Απρίλιο από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, θα συνεχιστεί στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι με συναυλίες σε επιλεγμένες βρετανικές πόλεις.



Source link