Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Paramore κυκλοφορούν το νέο single «The News» – Το ανατριχιαστικό music video – Hit Channel

Written by on 12 Δεκεμβρίου 2022

[ad_1]

Οι Paramore δηλώνουν στο μανιασμένο νέο τραγούδι τους ότι πνίγονται από την 24ωρη ειδησεογραφική κάλυψη.

Οι Paramore μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι «The News», το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους «This Is Why», μαζί με ένα μουσικό βίντεο που προκαλεί αγωνία και θυμίζει θρίλερ.

Στο τραγούδι διάρκεια τριών λεπτών, η Hayley Williams οργίζεται ενάντια στην «εκμεταλλευτική» ειδησεογραφική κάλυψη που καταλαμβάνει συνεχώς τις συσκευές της και εκφράζει το παράπονό της σχετικά με το γεγονός ότι νιώθει άχρηστη που δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να βοηθήσει στις κρίσεις που συμβαίνουν μίλια μακριά της.

Ο ντράμερ Zac Farro και ο κιθαρίστας Taylor York των Paramore δεν εμφανίζονται στο μουσικό βίντεο για το «The News», το οποίο επικεντρώνεται στη Hayley Williams που περιφέρεται ανατριχιαστικά με μάτια χωρίς ίριδα και ματωμένα δόντια, αλλά η μουσική τους παρουσία κατά τη διάρκεια του καταιγιστικού νέου τραγουδιού είναι εξίσου δυνατή με τη διαπεραστική φωνή της Williams.

Το «The News» διαδέχεται για τους Paramore το «This Is Why», το ομότιτλο τραγούδι του πρώτου τους άλμπουμ μετά από πέντε χρόνια, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.

«Το “The News” είναι ένα από εκείνα τα τραγούδια που δημιουργήθηκαν πολύ γρήγορα και φαίνονταν συναρπαστικά από την αρχή. Μοιάζει με τη χρυσή τομή ανάμεσα στην κλασική αγωνία των Paramore και στην προσθήκη κάποιων επιρροών που πάντα είχαμε αλλά ποτέ δεν εκμεταλλευτήκαμε», δηλώνει η Hayley Williams.

Hayley Williams - Coachella 2022

«Ήταν μία από τις αγαπημένες μου αναμνήσεις από το στούντιο να βλέπω τον Zac να παίζει ντραμς για αυτό το κομμάτι. Στιχουργικά, μάλλον εξηγείται από μόνο του. Είναι αδύνατον να παρακολουθήσουμε την 24ωρη ειδησεογραφική κάλυψη», συνεχίζει.

«Και αισθάνομαι ενοχές όταν αποσυνδέομαι για να προστατέψω το μυαλό μου. Η κοινή αντίδραση, ή αλλιώς η έλλειψη αντίδρασης, φαίνεται να είναι η αποστασιοποίηση. Κανείς μας δεν είναι αθώος γι’ αυτό και ποιος θα μπορούσε να μας κατηγορήσει;», αναρωτιέται.

Η Hayley Williams ξεκινά το τραγούδι φωνάζοντας για έναν «πόλεμο στην άλλη πλευρά του πλανήτη» και τον «πόλεμο ακριβώς πίσω από τα μάτια μου».

Είναι μια ευθυτενής αποτίμηση του κόσμου στον οποίο ζούμε σήμερα και στέκεται στη συλλογική επιθυμία να τον σταματήσουμε. «Κάθε στιγμή η κοινή καρδιά μας ραγίζει / Όλα τα κεφάλια κουνιούνται / Κλείστε τα μάτια σας αλλά δεν θα φύγει», τραγουδά στο ρεφρέν.

Εναλλασσόμενοι μεταξύ του σφιχτού, καταιγιστικού ροκ και των στιγμών αποστασιοποίησης που περιφέρονται ελεύθερα, οι Paramore αποτυπώνουν επιγραμματικά την πίεση και την αντίσταση της προσπάθειας να ασχοληθείς με την 24ωρη ειδησεογραφική κάλυψη και στη συνέχεια της προσπάθειας να ξεφύγεις από τα φρικτά συναισθήματα που αναδύονται.

Το νέο άλμπουμ «This Is Why» των Paramore θα κυκλοφορήσει από την Atlantic Records / Warner Music στις 10 Φεβρουαρίου 2023.

[ad_2]

Source link