Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι OneRepublic παρουσιάζουν το single «Wild Life»

Written by on 26 Σεπτεμβρίου 2020

[ad_1]

Το τραγούδι των OneRepublic για το soundtrack της ταινίας «Clouds» του Disney+.

Η Interscope Records / Universal Music ανακοινώνει την κυκλοφορία του soundtrack για την επερχόμενη πρωτότυπη ταινία «Clouds» του Disney+ από τον σκηνοθέτη Justin Baldoni και τα Wayfarer Studios.

Το άλμπουμ με το soundtrack του «Clouds» θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου, την ημέρα της πρεμιέρας της ταινίας, και θα περιλαμβάνει τραγούδια από τους OneRepublic, renforshort και από τους πρωταγωνιστές του «Clouds», Sabrina Carpenter και Fin Argus.

Το soundtrack θα περιέχει επίσης μουσική από τους Zach Sobiech και Sammy Brown, οι οποίοι αποτέλεσαν την έμπνευση για την ιστορία της ταινίας.

To lead single του soundtrack ανήκει στους OneRepublic και έχει τον τίτλο «Wild Life».

Εμπνευσμένη από μια απίστευτη αληθινή ιστορία, η ταινία «Clouds» είναι μια οδυνηρή και όμορφη ματιά στη θλιβερή δυαδικότητα της ζωής και μια απόδειξη για το τι μπορεί να συμβεί όταν αρχίζεις να ζεις κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία σου.

Ο Zach Sobiech (Fin Argus) είναι ένας 17χρονος μαθητής που αγαπά τη διασκέδαση, έχει ένα ακατέργαστο μουσικό ταλέντο και ζει με οστεοσάρκωμα, έναν σπάνιο καρκίνο των οστών.

Στην αρχή της τελευταίας χρονιάς του στο Λύκειο είναι έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο, ωστόσο όταν μαθαίνει την είδηση ότι η ασθένειά του έχει εξαπλωθεί, ο Zach και η καλύτερη φίλη του και συνεργάτιδά του στη μουσική, η Sammy (Sabrina Carpenter), αποφασίζουν να περάσουν τον υπόλοιπο χρόνο του Zach ακολουθώντας τα όνειρά τους.

Με τη βοήθεια του μέντορα και δασκάλου του Zach, του κ. Weaver (Lil Rel Howery), ο Zach και η Sammy έχουν την ευκαιρία της ζωής τους όταν προσφέρεται δισκογραφικό συμβόλαιο.

Έχοντας την υποστήριξη του έρωτα της ζωής του, της Amy (Madison Iseman) και των γονιών του, του Rob και της Laura (Tom Everett Scott και Neve Campbell), ο Zach ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι που θα του δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσει τη φιλία, την αγάπη και τη δύναμη της μουσικής.

Παράλληλα οι OneRepublic ετοιμάζονται για την κυκλοφορία του πέμπτου studio album τους, το οποίο θα έχει τίτλο «Human» και θα αποκαλυφθεί μέσα στο φθινόπωρο.

Η μπάντα του Ryan Tedder έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής από τον δίσκο τα τραγούδια «Rescue Me», «Wanted», «Didn’t I» and «Better Days».

[ad_2]

Source link