Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Mighty Oaks προτείνουν την υπέροχη μπαλάντα «Tell Me What You’ Re Thinking»

Written by on 23 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Ο Ian Hooper ντύνει μοναδικά με την ιδιαίτερη ερμηνεία του το καινούργιο τραγούδι των Mighty Oaks.

Μετά το αγαπημένο «All Things Go», οι Mighty Oaks επιστρέφουν με ένα πραγματικά υπέροχο τραγούδι, το «Tell Me What You’ Re Thinking».

Οι στίχοι του τραγουδιού θέτουν ένα μεγάλο ερώτημα: σε έναν κόσμο που οι άνθρωποι έχουν φαινομενικά ατελείωτες ευκαιρίες να επικοινωνήσουν, μήπως είναι πιο καταπιεσμένοι από ποτέ;

«Η επικοινωνία είναι το κλειδί και όμως, αισθανόμαστε ότι είναι όλο και πιο δύσκολο να κοιταζόμαστε στα μάτια και να μιλάμε ο ένας στον άλλο», λέει ο κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος, ο Ian Hooper

«Όλα είναι ψηφιακά – emoji, SMS, παθητική επικοινωνία… Ποτέ δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις τον άλλο αν δεν μάθεις να μιλάς μαζί του», εξηγεί ζητώντας έναν πιο «αναλογικό» τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων.

Το «Tell Me What You’Re Thinking» είναι μια πανέμορφη μπαλάντα, που ντύνει μοναδικά ο Ian Hooper με την ιδιαίτερη ερμηνεία του. Το κομμάτι ασχολείται με ένα ευαίσθητο θέμα, ενώ συγχρόνως κρατάει τη ζωντάνια του.

Το τραγούδι καλωσορίζει το κοινό σε μία νέα εποχή για τους Mighty Oaks καθώς συμπληρώνουν δέκα χρόνια πορείας.

Το «Tell Me What You’Re Thinking» θα συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ των Mighty Oaks με τίτλο «All Things Go», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου από την BMG.

Το indie – folk rock συγκρότημα ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες περιοδεία στην Ευρώπη και την Αμερική, με πολλές από τις συναυλίες να είναι ήδη sold out.

Οι Mighty Oaks αποτελούνται από τον Αμερικανό Ian Hooper, τον Ιταλό Claudio Donzelli και τον Βρετανό Craig Saunders και έχουν ως βάση τους το Βερολίνο.

[ad_2]

Source link