Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Οι Måneskin συναντούν τον Tom Morello στο νέο single «Gossip» – Hit Channel

Written by on 13 Ιανουαρίου 2023


Το ιταλικό συγκρότημα ενώνει τις δυνάμεις του με τον ήρωα της κιθάρας.

Οι Måneskin κυκλοφορούν το νέο τραγούδι «Gossip» με τη συμμετοχή του θρυλικού Tom Morello των Rage Against The Machine, Audioslave, Bruce Springsteen και E Street Band και άλλων.

Το «Gossip» είναι μία ακόμα πρόγευση από το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ των Måneskin, με τίτλο «RUSΗ!», το οποίο θα κυκλοφορήσει την επόμενη Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου.

Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία σε διάφορες φυσικές μορφές, όπως κανονικό, λευκό, κόκκινο και picture disk βινύλιο, ειδικά box sets, CD και άλλα.

Το «Gossip» είναι ένα upbeat garage-rock τραγούδι που ξεφεύγει πολύ από την πολιτικά φορτισμένη οργή των Rage Against The Machine ή το soulful άγχος των Audioslave, αλλά η δύναμη πυρός του Tom Morello ακούγεται εξίσου ωραία σε ένα τόσο διαφορετικό πλαίσιο.

Οι Måneskin έπλεξαν το εγκώμιο του Tom Morello μιλώντας για τη συνεργασία τους στο «Gossip».

Ο τραγουδιστής Damiano David ανέφερε: «Η τεράστια εμπειρία του Tom Morello μας επέτρεψε να πάρουμε συμβουλές για το πώς να δουλεύουμε πάνω στα τραγούδια χωρίς υπερβολικές σκέψεις. Δεν μπορούμε να τον ευχαριστήσουμε αρκετά για τη συμμετοχή του σε αυτό το τραγούδι. Είναι τιμή για όλο το συγκρότημα!».

Οι Måneskin και ο Tom Morello.

«Έφερε λίγη οργή στους Måneskin!», σχολίασε λιτά ο ντράμερ Ethan Torchio.

Ο κιθαρίστας Thomas Raggi πρόσθεσε: «Ο Tom είναι ένας από τους σπουδαιότερους μουσικούς τον οποίο πάντα άκουγα και από τον οποίο μάθαινα. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να παίζω μαζί του. Είναι ένα τεράστιο δώρο και ένα προσωπικό αποκορύφωμα αυτής της απίστευτης χρονιάς».

Ενώ μπασίστρια Victoria De Angelis είπε: «Το τραγούδι προήλθε από ένα riff που είχε γράψει ο Thomas πριν από αρκετό καιρό και το οποίο κρατούσαμε για πολύ καιρό και το οποίο συνεχίζαμε να εξελίσσουμε. Στη συνέχεια προστέθηκε το είδωλο Tom Morello και έφερε κάτι επιπλέον στην κλασική uptempo ευθυμία των Måneskin».

Το «RUSH!» ηχογραφήθηκε στο Λος Άντζελες, το Τόκιο και την Ιταλία, σε παραγωγή κυρίως του Fabrizio Ferraguzzo και του Max Martin.

Το άλμπουμ θα περιέχει συνολικά 17 τραγούδια, μεταξύ των οποίων και όλα τα singles που κυκλοφόρησαν οι Måneskin τους τελευταίους μήνες, το «Mammamia», το «Supermodel» με τον καλιφορνέζικο ήχο και το κολλητικό ροκ groove και το «The Loneliest», μία ωδή στις κλασικές ροκ μπαλάντες και μία αφήγηση της πιο ευάλωτης πλευράς του συγκροτήματος.



Source link