Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Little Mix κυκλοφορούν το νέο single «Not A Pop Song»

Written by on 9 Οκτωβρίου 2020

[ad_1]

Το νέο single των Little Mix δεν είναι ένα συνηθισμένο pop τραγούδι.

Οι Little Mix προσθέτουν ένα ακόμα κομμάτι στο μωσαϊκό του έκτου ολοκληρωμένου άλμπουμ τους με το τραγούδι «Not A Pop Song», που μόλις κυκλοφόρησε.

Το «Not A Pop Song» είναι το τρίτο κατά σειρά single που έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε από το επερχόμενο άλμπουμ του γυναικείου συγκροτήματος, το οποίο θα έχει τον τίτλο «Confetti» και θα κυκλοφορήσει από την RCA Records / Sony Music στις 6 Νοεμβρίου.

Οι Little Mix δείχνουν μέσω του «Not A Pop Song» μια νέα πλευρά τους που έχουν αρχίσει να ανακαλύπτουν, μια πλευρά πιο αποφασιστική, πιο δυναμική και πιο θαρραλέα.

Μέσα από τους στίχους του τραγουδιού αφήνουν να εννοηθεί πλέον έχουν τον έλεγχο στις αποφάσεις που αφορούν στην καριέρα τους, ενώ βάλλουν κατά των μη ρεαλιστικών προσδοκιών στη μουσική βιομηχανία και των ρηχών προτύπων στο τοπίο της pop που τους κάνουν να αισθάνονται ως «μαριονέτες με σχοινιά».

«Ψάχνουν για την τέλεια εικόνα / Δεν κοιτούν βαθύτερα από την επιφάνεια / Η τσιχλόφουσκα πάντα σκάει / Και τα αστέρια ξεθωριάζουν, η ζωή δεν σταματά ποτέ», τραγουδά η Jade Thirlwall καθώς ξεκινά το single.

Το «Not A Pop Song» διαδέχεται για το βρετανικό συγκρότημα το «Holiday» και το «Break Up Song», δύο τραγούδια που κυκλοφόρησαν τους προηγούμενους μήνες και θα συμπεριληφθούν στο άλμπουμ «Confetti».

Οι Jade Thirlwall και Leigh-Anne Pinnock των Little Mix έχουν γράψει το «Not A Pop Song» μαζί με τους Lara Maria Andersson, Robin Oliver Frid και Tayla Parx.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του «Not A Pop Song», οι Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock και Jade Thirlwall ανακοινώνουν ότι στις 22 και 23 Νοεμβρίου θα προβληθεί σε κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο το concert film «LM5: The Tour Film», που καταγράφει το φινάλε της περιοδείας για το προηγούμενο άλμπουμ τους.

Σε συνεργασία με την εταιρεία διανομής Trafalgar Releasing, το «LM5: The Tour Film» μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη συναυλία των Little Mix στο εμβληματικό O2 Arena μπροστά σε 15.000 θεατές, με την οποία έριξαν την αυλαία της περιοδείας τους.

Η επόμενη περιοδεία του γκρουπ αφορά την προώθηση του «Confetti» και προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί σε Ηνωμένο Βασίλειο και της Ιρλανδία τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2021.

[ad_2]

Source link